vineri , 20 octombrie 2017 - 8:01

Vezi ce au găsit polițiștii în casele scandalagiilor din Pandurașul şi Obreja

scandal-impuscaturi-3

În continuarea cercetărilor în dosarul care vizează evenimentele violente petrecute în noaptea de duminică în cartierul Pandurașul, polițiștii IPJ Gorj au efectuat opt percheziții domiciliare. Mascații i-au vizitat pe câțiva romi din cartierele Pandurașul și Obreja și au găsit aici un pistol și două săbii!

În baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Târgu-Jiu, au fost efectuate, luni, opt percheziţii domiciliare în cartierele Panduraşul şi Obreja, ocazie cu care, în incinta unei locuinţe din cartierul Panduraşul a fost găsit un pistol de dimensiuni mici, de calibru 6,35 mm. De asemenea, în aceeaşi locuinţă, au fost găsite două săbii cu lungimea lamelor de aproximativ 80 respectiv 40 de cm. Pistolul şi muniţia au fost ridicate în vederea expertizării şi stabilirii folosirii în prezenta cauză, iar săbiile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cercetările continuă sub coordonarea procurorilor, în vederea stabilirii participaţiei fiecărei persoane şi încadrării juridice corecte a faptelor. Reamintim, că duminică noaptea o femeie în vârstă de 30 de ani a ajuns la spital, după ce a fost împușcată cu un pistol cu bile de cauciuc. Scandalul din cartierul Pandurașul a avut loc între familiile Bîrcină și Anghel, iar polițiștii în încearcă să deslușească ițele poveștii.

loading...
Loading...

Citește și

Deținuții care au avut condiţii proaste în Penitenciarul Târgu-Jiu AU PLECAT ACASĂ

Legea privind recursul compensatoriu, care prevede ca deţinuţii care nu au beneficiat de condiţii bune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.