marți , 21 noiembrie 2017 - 17:37

Vezi ce firme vor deszăpezi drumurile din Gorj în următorii patru ani

Asocierea de firme DELTA ACM 93 SRL & REBELIS CONSTRUCŢII SRL va deszăpezi drumurile naționale din Gorj până în 2020.  Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova a semnat, la începutul acestei săptămâni, acordul cadru cu liderul asociației de firme, pentru suma de 34,7 milioane de lei, acestea urmând să pună la dispoziţia Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu peste 50 de utilaje de deszăpezire.

Delta ACM s-a aflat, în trecut, între firmele de casă ale fostului PDL, obținând contracte de sute de milioane de euro pentru construcția de drumuri în vremea guvernării portocalii, iar în prezent are printre acționari pe fratele liberalului Ștefan Pirpiliu, fost deputat democrat-liberal.

Firma Rebelis este controlata de omul de afaceri Marius Bucur, fratele fostului secretar general al Inspectoratului de stat in Constructii in guvernarea PDL, Marian Bucur.

loading...
Loading...

Citește și

Situație HALUCINANTĂ în primărie. ANGAJAȚII nu pot să-și ia SALARIILE

În această toamnă s-a vehiculat ideea că Legea 153/2017, aplicabilă din iulie, a declanșat, sau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.