marți , 21 noiembrie 2017 - 17:31

Vezi ce frumoasă este viitoarea NORĂ a lui Ciurel!

isar-mirona6

Laurențiu Ciurel, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, ar putea deveni socru mare. Fiul acestuia, Cătălin Ciurel, are o relație de mai multă vreme cu o tânără frumoasă din Târgu Jiu pe nume Mirona Isar și umblă vorba prin târg că ar urma să se căsătorească.

Pe contul personal de facebook al Mironei Isar apar mai multe fotografii realizate în vacanțele petrecute împreună cu Cătălin Ciurel. Conform imaginilor de pe contul Mironei de socializare, vara trecută cei doi îndrăgostiți au mers în vacanță în Grecia, iar la începutul acestui an, cuplul a vizitat Varșovia. Cătălin poate alege oricând să se mute în Australia, alături de iubita sa, deoarece în urmă cu câțiva ani acesta a devenit cetățean al acestei țări. „Nevastă-mea este o fiinţă foarte frumoasă şi înţelegătoare, am copiii foarte frumoşi, isteţi şi în mare parte realizaţi. Copiii mei sunt şi ei cetăţeni australieni, ca şi mine. M-am ales cu cetăţenia şi cu concepţia unui alt mod de viaţă, diferit de aici. Copiii au făcut şcolile acolo, cel mare a făcut şi universitatea acolo, a stat 11 ani. Am reuşit în sfârşit să-l conving să-l aduc acasă, are 30 de ani, are afacerile lui şi mai am un băiat şi o fată. Băiatul este student în anul II la Relaţii Internaţionale la Bucureşti, iar fie-mea se pregăteşte acum să dea la Drept. O să fiu lângă ea şi sper să reuşească”, declara în urmă cu ceva vreme Laurențiu Ciurel.

Andreea Nicolae și Ionuț Caragea urmează să se căsătorească!

Și fiica lui Laurențiu Ciurel urmează să se căsătorească săptămâna viitoare. Andreea Nicolae și Ionuț Caragea, fiul fostului șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea, formează un cuplu de mai mulți ani și își vor uni destinele la Târgu Jiu.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

GALERIE foto PROVOCATOARE: Ce ȚINUTĂ a putut să poarte această târgujiancă pentru o ședință FOTO!

Goana după like-uri și dorința de afirmare pe rețelele de socializare le împing pe unele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.