sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 9:25

Vezi ce INVESTITORI STRĂINI vin la noi!

O informație explodează în spațiul public. Surpriză în mediul de afaceri din România: de la Moscova se decide ce cumpără„americanii” în România!

„De ceva vreme se tot bate moneda ca, odata ce se inainteaza cu „curatenia” facuta in clasa politica si mediul de afaceri din Romania, stat considerat ultimul „crucisator” al Statelor Unite ale Americii la Marea Neagra, americanii incep sa bage bani in tara noastra. Si, intr-adevar, aproape ca nu este saptamana in care fonduri de investitii americane sa nu preia pachete de actiuni la firme din cele mai variate domenii de activitate, de la IT pana la energie si de la industria alimentara pana la mass-media.

Iar toata autoritatile de la Bucuresti isi freaca mainile multumite nevoie mare ca, uite, americanii au iesit la shopping in Romania. Fara sa-si puna insa intrebari de ce toate aceste preluari nu sunt insotite niciodata de tam-tam-ul mediatic care ii caracterizeaza de obicei pe oamenii de afaceri americani”, scrie National.

Citeste mai mult:

http://www.stiripesurse.ro/surpriza-in-mediul-de-afaceri-din-romania-marii-investitori-americani-sunt-ru-i_1162205.html

loading...
Loading...

Citește și

Barbatul accidentat la Bârsești a DECEDAT!

Barbatul in vârstă de 67 de ani accidentat la Barsesti in aceasta dupa-amiază a murit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.