miercuri , 1 martie 2017 - 22:04

Vezi ce mesaj EMOȚIONANT i-a transmis fiul unui AFACERIST din Târgu Jiu soției sale!

andrei-ijac1

Pe parcursul lunii aprilie, medicii au acordat 3.536 de consultaţii în toate cele 19 centre de permanență existente în județul Gorj. Cele mai puține consultații s-au înregistrat în comuna Cătunele.

andrei-ijac

Ieri, frumoasa interpretă de muzică populară Andra Ioana Matei, soția lui Andrei Ijac, și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu această ocazie, soțul ei i-a transmis un frumos mesaj pe contul personal de socializare: „Astăzi e ziua ta; Zi frumoasă ca tine; Ți-am trimis floricele; Ca să-ți murmure ele cât de mult te iubesc”, La mulți ani, scumpa mea soție” a scris Andrei pe facebook. Prietenii și fani artistei au copleșit-o cu sute de urări: „La mulți ani fericiți, IOANA și numai bucurii în inima ta, succes”, „Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate şi împliniri. Să fii iubită şi fericită în fiecare moment al vieţii tale înconjurată de cei dragi. La mulţi ani” sunt doar câteva mesaje scrise de internauți.

loading...

Citește și

VIDEO: O elevă din Târgu Jiu a întors toate scaunele la Vocea Romaniei Junior

A mai cantat in cadrul catorva fetivaluri si concursuri locale, insa participarea la Vocea Romaniei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.