Vezi ce s-a întâmplat în procesul porno-polițistei Corina cu IPJ!

Tribunalul Gorj a considerat că evaluarea profesională a polițistei Corina Armășoiu, protagonista unor scene din filmele pentru adulți care au apărut, recent în spațiul public, este una corectă și a menținut calificativul acordat de șefii acesteia din cadrul IPJ Gorj.

Corina Armășoiu, agent principal la Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare din cadrul Poliției Rovinari, a pierdut o primă ”luptă” în instanță cu Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, după ce judecătorii i-au respins, pe 28 septembrie a.c., acțiunea pe care o formulase împotriva calificativului ”satisfăcător” acordat de șefii săi, în urma evaluării profesionale pentru anul anterior.
Polițista a fost cercetată disciplinar, în a doua jumătate a anului trecut, pentru că, nu a informat superiorii în momentul în care un polițist a plecat cu armamentul și muniția din dotare, iar cu altă ocazie nu a raportat că un alt polițist nu s-a prezentat la serviciu, deși în ambele situații era ofițer de serviciu pe unitate și avea obligația să raporteze incidentele menționate.
Fostul șef al Poliției Rovinari, comisarul șef Minel Sanda, i-a acordat calificativul ”satisfăcător”, în urma evaluării activității acesteia pe anul 2016, însă polițista nu a fost mulțumită de calificativul primit și a contestat evaluarea, întrucât considera că a fost nedreptățită și merita, la toate capitolele, cel puțin calificativul ”bine”.
Corina Armășoiu a fost protagonista unui filmuleț cu conținut sexual explicit, care a apărut în spațiul public, relativ recent, alături de fostul său amant, un comisar de poliție din Hunedoara.

loading...
Loading...

Citește și

Se întâmplă la Judecătoria Târgu-Jiu, după cinci ani de la moartea unei tinere cântărețe

Clipe grele pentru familia interpretei de muzică populară, Alina Firiza, care și-a pierdut viața într-un …