duminică , 26 februarie 2017 - 8:13

Vezi ce sacrificiu IMENS face o CUNOSCUTĂ gorjeancă pentru IUBITUL ei!

roxana-ionescu1
După un mariaj eșuat, Roxana Ionescu, originară din Bustuchin, Gorj și-a găsit iubirea la Timișoara, unde face naveta constant, în ultimii ani, de dragul iubitului ei, Tinu Vidaicu.

Dragostea cere sacrificii, iar Roxana și Tinu s-au obișnuit să facă tot felul de compromisuri pentru relația lor… la distanță. Cel mai rapid mijloc de transport rămâne avionul, așa că vedeta a devenit clientă fidelă a zborurilor București – Timișoara și retur. “Chiar am card la o companie aeriană, am depășit oricum 15.000 de mile de ceva vreme, am un internet de foarte bună calitate și de viteză foarte mare, am toate aplicațiile posibile prin care ne putem vedea. Naveta nu e deloc cel mai comod lucru, tot timpul suntem pe drumuri, dar în momentul în care o faci din suflet, nu ți se pare nimic greu. Chiar dacă ajungi la capătul puterilor cumva, lucrurile se reînnoiesc și se reîmprospătează de fiecare dată și atunci ai energia aceea de a o face încă o dată și încă o dată”, a declarat, pentru Libertatea, Roxana Ionescu.

loading...

Citește și

Evenimente de Dragobete, la Târgu Jiu: Căsătorii la Poarta Sărutului și concerte

Sărbătoarea Dragobetelui, 24 februarie, face parte din tradiţia poporului roman, semnificând, printre altele și Ziua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.