Vezi ce SALARIAŢI chefuiesc astăzi!

petrecere

Sărbătorită începând cu anul 1990, la inițiativa Federației Sindicatelor Libere și Independente Petrom, Ziua petrolistului se desfășoară sub patronajul Sfintei Maria, aleasă drept protectoare a petroliștilor. Această zi este dedicată personalului din industria petrolului, celor care lucrează în foraj, extracție, prelucrarea și cercetarea petrolului. Angajaţii de la Petrofac vor petrece în această seară la un local de lux din Târgu Jiu. Evenimentul a fost organizat cu prilejul „Zilei petrolistului”. Pe lângă petrecere, angajaţii au beneficiat, ieri, de o zi liberă, dar şi de o primă. Ziua petrolistului este sărbătorită în fiecare an pe 8 septembrie, iar sindicatele din Petrofac organizează în fiecare an petreceri pentru angajaţii din Ţicleni.


loading...
Loading...

Citește și

Vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe a Moldovei vine la Târgu Jiu

Senatul Universității ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, prin Institutul de Politici Publice, Administrație și Științele Educației …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.