Vezi ce se întâmplă cu poliţiştii Papuzu şi Militaru!

militaru-papuzu

Cosmin Militaru și Bogdan Papuzu, condamnați pentru omor deosebit de grav, rămân în continuare după gratii. Papuzu a primit 13 ani de închisoare cu executare pentru omor, iar Militaru, 14 ani de închisoare cu executare, pentru aceeaşi infracţiune. Cererea de recurs în casație împotriva sentinței prin care au fost condamnați definitiv la închisoare cu executare, a fost respinsă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
„Respinge cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor prev. de art. 438 alin. 1 pct. 7 Cod procedură penală formulată de recurenţii inculpaţi Papuzu Bogdan Eugen şi Militaru Constantin Cosmin“, se arată în sentința instanței. Reamintim că, în noiembrie 2012, cei doi au fost trimiși în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi deosebit de grav, arestare nelegală şi cercetare abuzivă. După trei ani, cei doi au fost condamnați definitiv la închisoare cu executare. Papuzu a primit 13 ani de închisoare cu executare pentru omor, iar Militaru, 14 ani de închisoare cu executare, pentru aceeaşi infracţiune. Cei doi au fost achitați pentru infracțiunea de cercetare abuzivă.

loading...
Loading...

Citește și

Accident SPECTACULOS pe Defileul Jiului, după tragedia din Ungaria! Ce a făcut o ŞOFERIŢĂ şi cum arată mașina tinerei

Trei tineri au scăpat miraculos cu viață, după ce au fost implicați într-un accident spectaculos …

2 comentarii

  1. avertizor public

    pacat de cei doi ….. erau politisti foarte buni…… de ce nu au fost cercetati si cei ce au dat dispozitie sa-l duca la post ?…… politistii din gorj pot raspunde la urmatoarea intrebare……… cine dadea dispozitie sa fie scoase cit mai multe dosare cu AN ?….. DATORITA TERORII DIN POLITIA GORANA , NU A EXISTAT POLITISTUL GODINA DE GORJ SAU BERBECEANU…… si in prezent Caragea si ai lui sunt protejati… ministerul si I.G.P. nu cerceteaza cele aproape 800 cercetari dispuse de caragea si ce solutii sau dat… unele de a proteja apropiatii si altele de a reduce la tacere politistii incomozi.

  2. **Saracii** de ei au omorât un copil nevinovat și doar 13 și 14 ani dacă era un om normal si mu un politist avea pedeapsa dubla dar jegurile astea de polițiști care își aplica legea cu pumnul au scutire de pedeapsa.25 de ani nu putea sa le dea?????copilul vostru dacă era mureati cu ei de gat.Rușine politie romana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *