duminică , 19 noiembrie 2017 - 6:59

Vezi ce se întâmplă cu stațiile de troleu din Târgu Jiu!

troleu-statie

La nivelul orașului Târgu Jiu, primăria urmează să amplaseze 10 stații transport în comun pentru zonele Romanești și Iezureni. Tot în această perioadă, la nivelul orașului, vor avea loc o serie de reparații ale stațiilor de transport în comun în toate zonele din municipiu, susțin reprezentanții primăriei.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Câte zile libere vom avea de Crăciun şi Revelion!

Veste bună pentru toţi românii: vom avea patru zile de Crăciun 2017 şi patru de …

3 comentarii

  1. Cartierul Dragoieni nu are vreo statie de autobuz care sa nu blocheze circulatia.
    Autobuzele opresc pe partea carosabila, nici nu pot altfel.
    Dragi consilieri vine iarna , rezolvati aceasta problema ce este f.f. importanta pentru traficul de pe DN 67.
    Pe acest traseu este importanta si intersectia cu Localitatea Balanesti si cea cu Targul en-gross, practic se blocheaza circulatia la virarile spre cele doua locuri amintite, spatii libere exista pentru o amenajare incat circulatia pe DN 67 sa fie cat mai fluida , fara evenimente rutiere.

  2. Dar infiintarea de noi trasee nu se regaseste in planurile primariei. Amimtesc de traseul pe str. Victoriei, nemediatizat si ulterior desfiintat. Sa mai spunem ca puncte importante din oras nu sunt acoperite de transportul local, Tribunal, Spital Judetean TV, Politia Locala, spitalul 700, etc.

  3. Pardon Politia Municipiului….. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.