Vezi ce vârste au RĂNIȚII din microbuzul școlar

IPJ Gorj a transmis că cei patru copii răniți în evenimentul rutier de la Dănciulești au între 10 și 14 ani. Astfel, au primit îngrijiri medicale două fetițe în vârstă de 12 ani, una de 14 ani și alta de 10 ani. Copilele sunt din Dănciulești și învață la Școala din satul Rădinești. Elevele din Rădinești participaseră la un spectacol folcloric din cadrul manifestării  Zilele Comunei Bustuchin.

Din BMW-ul care a lovit microbuzul a ajuns la spital un pasager cu vârsta de 18 ani. Potrivit poliției, șoferul BMW-ului are 24 de ani și nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și a intrat frontal în microbuz.

loading...
Loading...

Citește și

Poliția, la Roșia Jiu. Bărbat oprit în trafic. Vezi ce s-a întâmplat!

La data de 17 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat în …

Un comentariu

  1. Microbusul putea sa fie folosit la activitati culturale, in afara orelor de program ?Pasagerul de 18 ani era elev ? Numarul pasagerilor era cel legal ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.