marți , 22 august 2017 - 17:53

Vezi cine a donat pentru Cumințenia Pământului

cumintenia-pamantului-brancusi

Expoziția de pictură, sculptură și grafică „Împreună pentru Cumințenia Pământului” realizată de artiștii plastici gorjeni, membri ai Filialei Târgu Jiu a UAP  din România, pentru atragerea de fonduri necesare subscripției publice demarate de Guvernul României, privind achiziționarea lucrării „Cumințenia Pământului” de Constantin Brâncuși, s-a bucurat de un real succes.

Grației acestei expoziții a fost strânsă din vânzarea operelor suma de 11.050 lei, care a fost depusă pe 22 iunie în contul indicat de Ministerul Culturii, prin Banca Transilvania, RON – RO48BTRLRONCRT0345325001
„Mulțumim pe această cale tuturor persoanelor fizice și juridice, conducerii ARTEGO SA, Asociației Rotary Târgu Jiu, conducerii Primăriei Târgu Jiu, conducerii CJG și a Spitalului Județean de Urgență Tg Jiu, pentru contribuția deosebită la reușita acestui eveniment desfășurat pentru o cauză nobilă. Mulțumim de asemenea tuturor instituțiilor mass – media, locale, regionale sau naționale care ne – au sprijinit în mediatizarea evenimentului expozițional. Anexăm la prezentul comunicat actul de direcționare a sumelor obținute (ordin de plată) către contul indicat de Ministerul Culturii”, au transmis cei din Consiliul Director al Filialei Tg Jiu a UAP din România.

loading...

Citește și

Lemne de foc de la STAT!

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a declarat că din pădurile statului vor fi asigurate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.