vineri , 24 noiembrie 2017 - 7:48

Vezi cine a donat pentru Cumințenia Pământului

cumintenia-pamantului-brancusi

Expoziția de pictură, sculptură și grafică „Împreună pentru Cumințenia Pământului” realizată de artiștii plastici gorjeni, membri ai Filialei Târgu Jiu a UAP  din România, pentru atragerea de fonduri necesare subscripției publice demarate de Guvernul României, privind achiziționarea lucrării „Cumințenia Pământului” de Constantin Brâncuși, s-a bucurat de un real succes.

Grației acestei expoziții a fost strânsă din vânzarea operelor suma de 11.050 lei, care a fost depusă pe 22 iunie în contul indicat de Ministerul Culturii, prin Banca Transilvania, RON – RO48BTRLRONCRT0345325001
„Mulțumim pe această cale tuturor persoanelor fizice și juridice, conducerii ARTEGO SA, Asociației Rotary Târgu Jiu, conducerii Primăriei Târgu Jiu, conducerii CJG și a Spitalului Județean de Urgență Tg Jiu, pentru contribuția deosebită la reușita acestui eveniment desfășurat pentru o cauză nobilă. Mulțumim de asemenea tuturor instituțiilor mass – media, locale, regionale sau naționale care ne – au sprijinit în mediatizarea evenimentului expozițional. Anexăm la prezentul comunicat actul de direcționare a sumelor obținute (ordin de plată) către contul indicat de Ministerul Culturii”, au transmis cei din Consiliul Director al Filialei Tg Jiu a UAP din România.

loading...
Loading...

Citește și

ZECI de magazine din Gorj și un MEDIC, AMENDAȚI! Vezi ce au găsit inspectorii DSV!

În perioada 13–19.11.2017, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale şi verificări tematice și fizice în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.