vineri , 17 noiembrie 2017 - 23:22

Vezi cine sunt câștigătorii Festivalului de Folk!

festival-folk-(2)

În perioada 12-14 august la Târgu Jiu a avut loc cea de-a XV-a ediții a Festivalului Național de Muzică Folk și Baladă „Poarta Sărutului”. Duminică seara a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni concurenți participanți la Festival. 

Premiul cel mare, în valoare de 1.500 lei, a fost câștigat de Paul Adrian Tihan din Fălticeni. La Secțiunea interpreți locul I a fost câștigat de Mariciuc Cosmin Săveni, don județul Botoşani. Acesta a primit de 800 lei iar premiul a fost acordat de Centrul de Cercetare, Documentare şi Promovare Constantin Brâncuşi. Tot la secțiunea interpreți locul II a fost ocupat de Sebastian Ionel, Dorohoi, județul Botoşani și de Croitor Natalia, Chişinău, Moldova iar locul III a fost ocupat de Tiţoiu Georgiana Ariadna, Craiova și de Neţoiu Andra, Baia de Aramă.

Emeric Imre, președintele juriului

Iubitorii folk-ului au avut parte de seri minunate la Teatrul de vară din Târgu-Jiu. Artiști importanți au încântat publicul spectator: Emeric Imre, care a fost și președintele juriului, Andrei Păunescu, Adi Beznă, Ovidiu Mihăiescu, Vasile Mardare, Florin Camen, Cătălin Stepa și Mădălina Amon au susținut recitaluri extraordinare. Duminică seara, festivalul a fost încheiat de artiștii Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Vali Șerban, Dan Vana, Ștefan Geraksiev și Mihai Boicu.

loading...
Loading...

Citește și

Șapte persoane prinse muncind la negru de către inspectorii ITM Gorj. Amenzi URIAȘE pentru agenții economici

Inspectorii Serviciului Control Relații de Muncă din cadrul ITM Gorj au depistat, săptămâna trecută, cinci …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.