miercuri , 23 august 2017 - 3:47

Vezi cine sunt câștigătorii Festivalului de Folk!

festival-folk-(2)

În perioada 12-14 august la Târgu Jiu a avut loc cea de-a XV-a ediții a Festivalului Național de Muzică Folk și Baladă „Poarta Sărutului”. Duminică seara a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni concurenți participanți la Festival. 

Premiul cel mare, în valoare de 1.500 lei, a fost câștigat de Paul Adrian Tihan din Fălticeni. La Secțiunea interpreți locul I a fost câștigat de Mariciuc Cosmin Săveni, don județul Botoşani. Acesta a primit de 800 lei iar premiul a fost acordat de Centrul de Cercetare, Documentare şi Promovare Constantin Brâncuşi. Tot la secțiunea interpreți locul II a fost ocupat de Sebastian Ionel, Dorohoi, județul Botoşani și de Croitor Natalia, Chişinău, Moldova iar locul III a fost ocupat de Tiţoiu Georgiana Ariadna, Craiova și de Neţoiu Andra, Baia de Aramă.

Emeric Imre, președintele juriului

Iubitorii folk-ului au avut parte de seri minunate la Teatrul de vară din Târgu-Jiu. Artiști importanți au încântat publicul spectator: Emeric Imre, care a fost și președintele juriului, Andrei Păunescu, Adi Beznă, Ovidiu Mihăiescu, Vasile Mardare, Florin Camen, Cătălin Stepa și Mădălina Amon au susținut recitaluri extraordinare. Duminică seara, festivalul a fost încheiat de artiștii Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Vali Șerban, Dan Vana, Ștefan Geraksiev și Mihai Boicu.

loading...

Citește și

Anunț ȘOC pentru toți PENSIONARII!

Guvernul ar putea adopta , în toamnă, un act normativ astfel încât pensionarii din sistemul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.