Vezi cine va fi administrator special la Pandurii! S-a împrumutat un milion de euro să salveze echipa

condescu1

Asociații Clubului de Fotbal ”Pandurii – Lignitul” Tg-Jiu au decis, vineri, 7 octombrie, în unanimitate, intrarea în insolvenţă a clubului. Astăzi, va fi depusă, la Tribunalul Gorj, cererea prin care clubul îşi cere insolvenţa. Specialiștii în insolvență spun că era singura soluție de salvare a clubului, în condițiile în care datoriile către bugetul de stat, către jucători și terți depășesc câteva milioane de euro.
Odată cu cererea de insolvență, Clubul Pandurii va solicita și desemnarea ca lichidator judiciar a firmei Consulting Company IPURL, condusă de Emanoil Ciobanu, specialistul cu care s-au consultat asociații la ultimele întrevederi.
Potrivit unor surse, Ciobanu a realizat, în linii mari, un plan de acțiune pe termen scurt, până când instanța va decide asupra cererii de insolvență și, în eventualitatea admiterii acesteia, a întocmirii unui plan de reorganizare judiciară a CS Pandurii.
Conform surselor citate, Marin Condescu ar urma să fie desemnat administrator special al clubului și să se ocupe de toată activitatea acestuia, cu excepția celei sportive de care va răspunde, în continuare, Narcis Răducan.
Condescu a reușit deja să-i convingă pe jucătorii cărora clubul le datora bani să acorde un răgaz grupării sportive pentru ca aceasta să nu fie depunctată. Fostul președinte s-a angajat în fața asociaților că va scoate clubul din insolvență și în zilele următoare a programat unele întâlniri cu impresarii jucătorilor și cu reprezentanți ai Sindicatului Fotbaliștilor pentru a nu face obiecții în instanță la cererea de insolvență.
De asemenea, Condescu a garantat că până la data de 1 martie, planul de reorganizare al clubului va fi aprobat, condiție imperios necesară licențierii pentru anul competițional viitor, altfel clubul riscă să fie trimis în Liga a IV-a precum Rapid și Petrolul.
Potrivit surselor citate Marin Condescu a făcut un nou împrumut în bancă, pentru activitatea curentă a clubului, de aproximativ 1.200.000 de euro.

Adrian Georgescu


loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

2 comentarii

  1. Condescu administrator special? Asta da vis! Tupeu maxim are borfasul! Obiectul dosarelor penale ar disparea..

    Tara de capre proaste bune de muls de smecheri!

  2. Ma, voi astia ziaristii, cred ca ati inteles pe dos totul! Condescu a dat in judecata clubul acum 2 luni ca sa ia de la club suma asta de care ziceti voi, adica vreun milion si jumate de euro. Cum adica acum se imprumuta de banii astria ca sa-i ia inapoi de la club?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *