Vezi CINE vrea să ocupe funcția de ADJUNCT al ISJ Gorj

Numele candidaților pentru funcția de inspector școlar general adjunct sunt Bogdan Constantin, Prunescu Romeo, Mocioi Daniel, Ganea Maria și Cochină Maria.

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice organizează concurs pentru ocuparea  funcţiei vacante de inspector şcolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean  Gorj.

Concursul se organizează în baza Metodologiei de organizare şi desfăşurare  a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general, inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare şi  de director al casei corpului didactic, aprobată prin OMECTS nr.5557/2011, cu modificările şi completările ulterioare. 

Programul pentru primirea dosarelor in perioada 03-04 septembrie 2016, la secretariatul ISJ Gorj, este urmatorul:
– 03 septembrie 2016, interval orar 08.00-10.00
– 04 septembrie 2016, interval orar 10.00-12.00
Probele de concurs se vor desfăşura în perioada 19 septembrie-5 octombrie 2016 la sediul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.
loading...

Citește și

Salarii mai mici pentru toţi! Cum e POSIBIL!

Mutarea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat ar duce la scăderea tuturor salariilor cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.