Vezi cum s-a transformat fiica unui LIDER din Gorj! Avem imagini EXCLUSIVE!

gorgota-si-fiica-lui-in-2010

Fiica fostului prim-vicepreşedinte al Partidului Mişcării Populare Gorj s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Ana Maria, fiica lui Daniel Gorgotă, a împlinit de curând vârsta majoratului și trăiește de câteva luni, alături de familia sa, în Londra.

Daniel Gorgotă a anunțat la sfârșitul anului trecut că renunţă la viaţa politică și că a hotărât să se mute alături de familie în Marea Britanie. Fostul politician are doi copii, o fată pe nume Diana Maria, care a împlinit zilele trecute vârsta de 18 ani, și un băiat, pe nume Răzvan, care a absolvit anul trecut Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor. „Mai sunt câteva minute până când fetiţa mea, Diana Maria Gorgota ,va devenii majoră!…18 ani de iubire necondiţionată, pură, divină şi de multe ori chiar dureroasă, plină de griji părinteşti şi speranţă, speranţa în ai fi bine şi o feri de orice rău sau primejdii, speranţa într-o viaţă c an poveşti iar ea prinţesa mea, ce a mai fericita din împărăţie ! LA MULŢI ANI! campioana mea! TE IUBESC! …cu toată fiinţa mea şi raţiunea de a fi în existenţa mea, la fel cum îl iubesc şi pe frăţiorul tău RĂZVAN. Îţi doresc ca toată fericirea din această lume să se adune în inimă şi sufletul tău frumos şi Dumnezeu tatăl să fie cu tine, să te ocrotească toată viaţa ta, iar eu, suflet drag , voi fi şi voi veghea asupra tot timpul indiferent unde vom fi fiecare pe drumul vieţii !!!Te iubesc !”, i-a transmis Daniel Gorgotă, fiicei sale, prin intermediul contului personal de facebook.

Diana este jucătoare de tenis

Diana este jucătoare de tenis, iar anul trecut a câștigat marele trofeu al turneului de tenis de câmp categoria seniori, ce a avut loc la Timișoara. I.I.

loading...
Loading...

Citește și

O tânără super SEXY din Sadu, ARTIST tatuator în Marea Britanie!

Are 24 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *