Vezi cum și-a sărbătorit ZIUA de naștere și ce CADOURI a primit o PATROANĂ MODEL din Târgu Jiu!

roxana-sarcina7x

De profesie model și patroană a unei pensiuni situate în superba zonă a Padeșului, frumoasa Roxana Sarcină și-a aniversat marți ziua de naștere. Tânăra a împlinit 23 de ani iar apropiații i-au dăruit un imens buchet de flori, un tort dar și bijuterii de la o firmă cunoscută din România.

Roxana Sarcină este studentă în ultimul an la Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineri Mediului, specializarea măsurători terestre şi cadastru din cadrul Universității de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti iar cu modelingul cochetează de doi ani de zile, timp în care a prezentat atât pentru branduri naționale, cât și internaționale. Frumoasa blondă este fiica interpretei de muzică populară Carmen Felicia Sarcină, aceasta a lucrat cu cea mai importantă agenție de modele M.R.A. Casting Agency și a avut numeroase prezentări pentru designeri internaționali. Tânăra este brand ambasador la British American Tobacco o companie cu cel mai mare grup internațional de tutun și lider pe piața românească de țigări.

A împlinit 23 de ani!

Marți, Roxana a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani iar pe contul personal de facebook și-a postat o imagine cu cadourile primate de la apropiați, alături de imagine frumoasa blondă le-a transmis și un mesaj tuturor celor care au felicitate-o de ziua ei. „Astăzi mi-ați dăruit emoție, mi-ați dăruit zâmbet, mi-ați dăruit timp! Vă mulțumesc pentru gândurile generoase, pentru gesturile frumoase si pentru toata încrederea pe care o aveți în mine, mai mult sau mai puțin cunoscându-mă. Vă doresc sa înmulțiți urarea voastră cu numărul mare de prieteni care mi-au postat astăzi, alături de voi, gânduri bune, si sa ajungeți la zeci de mii de dorințe împlinite! vă pup, prieteni dragi!” a scris Roxana pe contul personal de facebook.

I.I.loading...
Loading...

Citește și

O cunoscută interpretă din Târgu Jiu, în LACRIMI chiar de ziua ei: „Nu pot să cred!”

A plâns, a râs, s-a bucurat și a cântat, asta a făcut frumoasa interpretă, ieri, …

Un comentariu

  1. la ce e patroana?
    Draguta fata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *