miercuri , 22 noiembrie 2017 - 9:18

Vezi cum VINDEA peștele un supermarket din Piața Centrală din Târgu Jiu!


În perioada 06–12.11.2017, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale şi verificări tematice și fizice în sectorul alimentar și al sănătăţii animalelor, în mai multe unități pe raza județului Gorj.

„În timpul controalelor efectuate în această perioadă a fost constatată nerespectarea normelor sanitare-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor în vigoare, fiind aplicate următoarele sancţiuni contravenţionale: 1×2000 lei la un supermarket din Tg.-Jiu, pentru etichetarea necorespunzătoare a peştelui congelat expus spre comercializare;1×600 lei la un supermarket din Bâlteni, pentru îndepărtarea etichetelor de către o angajată (în vederea efectuării igienizării), urmată de expunerea ulterioară spre comercializare a peştelui congelat fără elemente de identificare”, spun reprezentanții DSV Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Premieră, SÂMBĂTĂ, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu invită sâmbătă toți iubitorii de teatru la premiera …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.