vineri , 24 noiembrie 2017 - 7:33

Vezi IMAGINI cu locuința de VIS a unui afacerist gorjean!

delia-si-razvan

Se zvonește că locuința de vis a celor doi soți a ajuns la incredibila sumă de 1,4 milioane de euro. ”Este ceva de vis. Practic, este un penthouse, care se întinde pe două etaje, 3 şi 4, plus terasa blocului. Are vedere la lac, iar zona este foarte bună, vorbim totuşi de nordul Capitalei”, a povestit un apropiat al Deliei și a lui Răzvan Munteanu, pentru presa națională. Apartamentul are în jur de 400 mp (cam de 5 ori mai mare decât un apartament obişnuit cu trei camere), scară interioară şi pereţi din sticlă. Până acum, artista nu şi-a prezentat apartamentul în vreo revistă de imobiliare, ci doar puţin câte puţin, pe Facebook şi Instagram. Recent, postul de televiziune Antena Stars a arătat imagini noi şi spectaculoase din „cuibuşorul” Deliei. Punctul de atracţie e piscina de pe acoperiş.

Cu voce, talent şi carismă, Delia (34 de ani) a devenit o fabrică de bani şi hit-uri. Are două emisiuni la Antena 1, fiind în juriu la „X-Factor”, dar şi la „iUmor”, are contracte de imagine, concerte de amploare şi mereu melodii în topuri. Însă nici soțul ei Răzvan Munteanu, originar din Târgu Jiu, nu o duce mai rău. Acesta deține mai multe afaceri în Capitală, dar se ocupă şi de impresarierea celebrei lui soţii.

loading…loading...
Loading...

Citește și

O trupă de LĂUTARI CELEBRI vine la Târgu Jiu: „O FACEM LATĂ!”

Pe data de cinci ianuarie, celebra trupă de lăutari a lui Sile de la Cernica-„Extratereștrii” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.