Vezi imagini de la primul concert ROCK din Rânca! Peste 1.500 de persoane au venit să vadă trupa Iris

concert-ranca-2

Prima ediţie a Festivalului Transalpina Bike Fest ce a avut loc weekend-ul trecut  s-a bucurat de un real succes. În jur de 1.500 de persoane au urcat la Rânca pentru a-i auzi live pe cei din trupa Iris şi Trooper. Evenimentul a fost dedicat  ciclismului montan şi iubitorilor muntelui.

concert-ranca-7

Primul eveniment rock organizat în staţiunea montană Rânca a avut loc sâmbătă şi a adunat peste 1.000 de iubitori ai ciclismului şi ai muntelui. Pe scena din inima munţilor au urcat două dintre cele mai iubite trupe rock din ţară: Iris şi Trooper, care au susţinut un concert live cum nu s-a mai văzut şi auzit la Rânca. Acesta a fost primul eveniment de amploare organizat aici, după deschiderea oficială (din 15 august) a celei mai înalte şi mai frumoase şosele din ţară -Transalpina.

concert-ranca-4

Atmosfera a fost una plăcută

“Evenimentul s-a aflat la prima ediţie şi s-a bucurat de un real succes. Au fost în jur de 1.500 de participanţi şi asta ne bucură foarte mult”, a declarat Lavinia Truşcă, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu. Transalpina Bike Fest, ce s-a desfăşurat în perioada 28-30 august, în cadrul programului de promovare turistică „Vino acasă la Brâncuşi”, a fost organizat de Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Serviciul Public Judeţean Salvamont Gorj, în colaborare cu Asociaţia Trix Bike.

loading...
Loading...

Citește și

Gorjenii vor plăti TAXĂ și pe apa de PLOAIE!

Deşi pare incredibil cel mai probabil în viitor vom plăti o taxă și pe apa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.