Vezi imagini de la primul concert ROCK din Rânca! Peste 1.500 de persoane au venit să vadă trupa Iris

concert-ranca-2

Prima ediţie a Festivalului Transalpina Bike Fest ce a avut loc weekend-ul trecut  s-a bucurat de un real succes. În jur de 1.500 de persoane au urcat la Rânca pentru a-i auzi live pe cei din trupa Iris şi Trooper. Evenimentul a fost dedicat  ciclismului montan şi iubitorilor muntelui.

concert-ranca-7

Primul eveniment rock organizat în staţiunea montană Rânca a avut loc sâmbătă şi a adunat peste 1.000 de iubitori ai ciclismului şi ai muntelui. Pe scena din inima munţilor au urcat două dintre cele mai iubite trupe rock din ţară: Iris şi Trooper, care au susţinut un concert live cum nu s-a mai văzut şi auzit la Rânca. Acesta a fost primul eveniment de amploare organizat aici, după deschiderea oficială (din 15 august) a celei mai înalte şi mai frumoase şosele din ţară -Transalpina.

concert-ranca-4

Atmosfera a fost una plăcută

“Evenimentul s-a aflat la prima ediţie şi s-a bucurat de un real succes. Au fost în jur de 1.500 de participanţi şi asta ne bucură foarte mult”, a declarat Lavinia Truşcă, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu. Transalpina Bike Fest, ce s-a desfăşurat în perioada 28-30 august, în cadrul programului de promovare turistică „Vino acasă la Brâncuşi”, a fost organizat de Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Serviciul Public Judeţean Salvamont Gorj, în colaborare cu Asociaţia Trix Bike.

loading...
Loading...

Citește și

S-a deschis Târgul Meșterilor Populari la Târgu Jiu!

Peste 20 de meșteri populari vor fi prezenți zilele acestea la Târgu Jiu. Târgul Meșterilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *