duminică , 23 aprilie 2017 - 18:53

Vezi în ce comună din Gorj își face apariția BUNĂCIUNEA asta!

colaj-lore

În acest week-end, pe ulițele comunei Arcani din județul Gorj își va face apariția una dintre cele mai sexy asistente din România. Este vorba despre păcătoasa blondă Loredana Chivu, care a fost invitată să întrețină atmosfera într-un club din localitate.
La sfârșitul acestei săptămâni, întreaga comunitate din Arcani se va aduna să o vadă pe sexy blonda Loredana Chivu. Aceasta își va face apariția într-un club din comună unde se va distra alături de toți cei prezenți. Organizatorii evenimentului au anunțat că intrarea va fi liberă iar startul petrecerii va avea loc la ora 22:00. „Vineri 16 septembrie dăm startul celor mai tari petreceri, așa că vă așteptăm începând cu ora 22:00 la un super eveniment alături de cea mai păcătoasă asistentă… Loredana Chivu la Obsession club” se arată într-un anunț postat pe site-ul clubului din Arcani.
Nu se află la prima vizită în oraș

Frumoasa blondă nu se află la prima apariție în județul nostru. Aceasta a mai fost prezentă în câteva cluburi din Gorj iar ultima sa vizită la Târgu Jiu a avut loc în luna ianuarie când a fost invitată la deschiderea primului XBody, Electrical Muscle Stimulation (EMS) din oraş.

I.I.
loading...

Citește și

Studentă la UCB Târgu Jiu în imagini care îți vor tăia RĂSUFLAREA!

Numele ei este Roxana Cristina, are 22 de ani și este studentă în cadrul Universității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.