Vezi în ce comună din Gorj își face apariția BUNĂCIUNEA asta!

colaj-lore

În acest week-end, pe ulițele comunei Arcani din județul Gorj își va face apariția una dintre cele mai sexy asistente din România. Este vorba despre păcătoasa blondă Loredana Chivu, care a fost invitată să întrețină atmosfera într-un club din localitate.
La sfârșitul acestei săptămâni, întreaga comunitate din Arcani se va aduna să o vadă pe sexy blonda Loredana Chivu. Aceasta își va face apariția într-un club din comună unde se va distra alături de toți cei prezenți. Organizatorii evenimentului au anunțat că intrarea va fi liberă iar startul petrecerii va avea loc la ora 22:00. „Vineri 16 septembrie dăm startul celor mai tari petreceri, așa că vă așteptăm începând cu ora 22:00 la un super eveniment alături de cea mai păcătoasă asistentă… Loredana Chivu la Obsession club” se arată într-un anunț postat pe site-ul clubului din Arcani.
Nu se află la prima vizită în oraș

Frumoasa blondă nu se află la prima apariție în județul nostru. Aceasta a mai fost prezentă în câteva cluburi din Gorj iar ultima sa vizită la Târgu Jiu a avut loc în luna ianuarie când a fost invitată la deschiderea primului XBody, Electrical Muscle Stimulation (EMS) din oraş.

I.I.
loading...
Loading...

Citește și

O SEXY brunetă din Târgu Jiu, în topul celor mai PROST îmbrăcate vedete din România!

Vedetele au făcut, fac şi vor face orice pentru a arăta cât mai bine. Din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *