duminică , 30 aprilie 2017 - 10:04

Vezi la ce partid a plecat Iriza

„În urmă cu două zile am făcut un pas important pentru mine şi pentru cei care au avut încredere în mine. Am semnat adeziunea la Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor. Decizia a fost luata ca urmare a discuţiilor purtate cu preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a cărui experienţă politică şi eleganţă m-au convins că am făcut alegerea corectă.

Vă mărturisesc că am fost de bună credinţă când am pornit la drum alături de echipa PMP. Din pacăte, mesajul acestei formaţiuni politice, nu a avut ecoul scontat în inimile oamenilor. Am bătut Gorjul în lung şi-n lat, am deschis uşile multor organizaţii PMP, dar nu am reuşit să deschidem sufletele oamenilor.

Având în vedere aceste aspecte şi multe altele, pe care îmi rezerv dreptul să nu le fac publice, am ales să merg pe drumul meu.”, a spus deputatul Scarlat Iriza.

loading...

Citește și

Reacţia TAROM după ce o aeronavă a companiei a fost interceptată de avioanele de LUPTĂ maghiare!

O cursă TAROM care efectua zborul Munchen-Sibiu-Bucureşti a fost interceptată de avioanele militare ridicate de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.