marți , 17 octombrie 2017 - 19:55

Vezi programul de mâine al mall-ului din Târgu Jiu!

Pe 1 decembrie, dăm startul sărbătorilor cu un eveniment 100% românesc!

Pe 1 decembrie sărbătorim Ziua Națională a României cu un program special pregătit pentru clienții nostri. De la ora 16:00, nu rata spectacolul tradițional susținut de ansambulul folcloric care ne va încânta cu cântece patriotice, cântece populare, dansuri populare, naiști talentați și colinde care vestesc deschiderea sărbătorilor de iarnă în această zi specială

Si pentru că în această zi specială nu putea lipsi magia, de la ora 17:00, un magician cunoscut ne va uimi cu un spectacol de magie și trucuri speciale dedicate sărbătorilor de iarnă.

Pe tot parcurul zilei, cei care ne trec pragul primesc stegulețe cu tricolorul din partea Shopping City Târgu Jiu, iar cand se lasa seara toți cei prezenți se vor putea bucura de un moment unic: inaugurarea decorului de sărbători și aprinderea luminițelor din interiorul și exteriorul mall-ului.

loading...
Loading...

Citește și

TRAGEDIE! FOTO: Biletul de ADIO lăsat de tânăra de 23 de ani care s-a sinucis! „TRĂIȚI-VĂ VIEȚILE!”

Tânăra de 23 de ani care a murit după ce a căzut de la balconul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.