luni , 20 noiembrie 2017 - 6:11

Vicepreședintele CJ Gorj, Gheorghe Nichifor, DISTINCȚIE deosebită!

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a scris pe Facebook despre evenimentul care a avut loc în weekend și care s-a încheiat cu acordarea Medaliei Omagiale „Primul Război Mondial în Pasul Vâlcan”, istoricului Gheorghe Nichifor, vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj:

„Sâmbătă, 19 august, am participat la ceremonialul militar-religios desfășurat în pasul Vâlcan, la granița dintre județele Hunedoara și Gorj, în memoria luptelor care au avut loc aici în urmă cu 100 de ani, în Primul Război Mondial.
Au fost dezvelite busturile Majestății Sale Ferdinand I și al locotenentului Gheorghe Tătărescu, fostul mare om politic al României interbelice.
Cu această ocazie, colegul meu, istoricul Gheorghe Nichifor, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Gorj, a primit Medalia Omagială „Primul Război Mondial în Pasul Vâlcan”. Această distincție i-a fost acordată de Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere (ACMRR) „Sarmizegetusa” din județul Hunedoara”, a mai scris șeful CJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

ÎNGROZITOR: BEBELUȘ ARUNCAT la GROAPA DE GUNOI din afara orașului

Un bebeluș mort a fost găsit la groapa de gunoi din Cluj. Autoritățile sunt în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.