Vicepreședintele CJ Gorj, Gheorghe Nichifor, DISTINCȚIE deosebită!

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a scris pe Facebook despre evenimentul care a avut loc în weekend și care s-a încheiat cu acordarea Medaliei Omagiale „Primul Război Mondial în Pasul Vâlcan”, istoricului Gheorghe Nichifor, vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj:

„Sâmbătă, 19 august, am participat la ceremonialul militar-religios desfășurat în pasul Vâlcan, la granița dintre județele Hunedoara și Gorj, în memoria luptelor care au avut loc aici în urmă cu 100 de ani, în Primul Război Mondial.
Au fost dezvelite busturile Majestății Sale Ferdinand I și al locotenentului Gheorghe Tătărescu, fostul mare om politic al României interbelice.
Cu această ocazie, colegul meu, istoricul Gheorghe Nichifor, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Gorj, a primit Medalia Omagială „Primul Război Mondial în Pasul Vâlcan”. Această distincție i-a fost acordată de Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere (ACMRR) „Sarmizegetusa” din județul Hunedoara”, a mai scris șeful CJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49

S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49, extragerea de joi 19 iulie. La tragerea Loto …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.