Victor Ponta: Băse – ţi-e frică!!!

Întrebat joi, la Parlament, despre construcţia politică avută în vedere în această perioadă în jurul Partidului România Unită (PRU), Traian Băsescu a răspuns: ‘Nu aş vrea să credeţi că este un atac la un partid valoros care, uite, s-ar naşte. România nu are nevoie de partide extremiste. Acest partid va fi urmărit toată viaţa lui, dacă va avea viaţă, eu sper să nu aibă, de momentul în care preşedintele partidului arunca de pe scenă drapelul Uniunii Europene. De anti-europeni, de anti-atlantişti e plină Europa. România nu are nevoie de aşa ceva’, conform DCNews.

Victor Ponta a comentat, pe Facebook, afirmațiile lui Băsescu și susține că, de fapt, lui Traian Băsescu îi este frică de acest partid. Ponta susține că PRU ar putea opri parcursul PMP de intrare în Parlament:

Efectul PRU – Basescu moare de frica – nu mai prinde 5% si intrare in Parlament in Decembrie!

Il cunosc bine pe Traian Basescu – pot chiar sa imi fac o noua teza de doctorat in „Basescologie”!

Daca a inceput atacul la PRU si Bogdan Diaconu o face fiind speriat ca ii ia din votantii PMP si nu mai face 5% sa intre in Parlament!!!

Calculul este corect – Basescu a incercat sa pacaleasca si electoratul nationalist , dandu-se de trei ori peste cap ca in povesti si uitand de ce a facut 10 ani ca Presedinte! Si acum nu mai tine pacaleala!

Ca doar nu PRU si Diaconu au scos faimoasa formula cu „…La licuriciul cel mai mare” / nici nu au adus PRU si Diaconu FMI in tara / nici nu au semnat fara mandat in numele Romaniei faimosul MTO care trebuia sa condamne Romania la subdezvoltare / nu au vandut Romania la negocierile pentru Bugetul UE 2014-2020 ca sa primim jumatate din ce au primit Ungaria, Polonia sau Cehia/ si nici nu au condus PRU si Diaconu Guvernul 2009-2011 care bagat in faliment sute de mii de firme cu capital romanesc si a lasat in somaj 750.000 de romani!

Deci frica lui Basescu de PRU este justificata – votantii nationalisti nu o sa mai voteze PMP condus de cel care a vandut cel mai mult Romania altora pentru salvarea sa proprie / si Basescu si PMP nu ii mai vedem din Decembrie in Parlament!!! Asta chiar ca suna foarte bine!

Base – ti-e frica!!!

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu puternic la chiliile mănăstirii!

Un incendiu a izbucnit, duminică-dimineaţă, la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din localitatea Roşiori, pentru stingerea …

Un comentariu

  1. poanta, lasa-ne, lasa-ne, cu gargara, tupeul, misocareala, ca s-au prins ROMANII de TE-AU CIURUIT , un fleac, in decembrie 2014, cand te vedei unicul, singurul si vesnicul presedinte

    Ura si la GARA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.