Victor Ponta: Cozile din diaspora din 2014, artificiale

Victor Ponta nu poate trece peste pierderea alegerilor prezidențiale nici după doi ani. Fostul premier a vorbit, într-un interviu acordat unui post de televiziune, că în diaspora cozile din fața secțiilor de votare erau artificiale și că oamenii s-au pus de până la 4 ori la rând, pentru a se vedea la televizor cât de mari erau cozile.

„Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se aşezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca să fie cozi, să se arate la televizor”, a spus Ponta, laRomânia TV.

În cazul haosului de la votul din Diaspora, DNA a deschis dosar penal, iar Titus Corlățean, ministru de Externe la momentul alegerilor, a fost chemat să dea declarații în fața procurorilor, în calitate de martor. Corlățean a demisionar în noiembrie 2014, după primul tur al alegerilor prezidențiale, din pricina acuzațiilor privind obstrucţionarea votului în secţiile din străinătate.

loading...
Loading...

Citește și

Preot MORT de BEAT cărat lângă sicriu la slujba de înmormântare! Foto!

Un preot beat  a ajuns celebru pe Internet! Asta pentru că imaginile cu el întins …

2 comentarii

  1. …si batuti de politia din Italia,sa declansat ptr ca s au asezat demai multe ori la cozi !? Taran prost,ai pierdut teren,nu sti cum si pe cine sa mai lingi in cur sa ti iasa franzela …! Analfabet care a incercat sa si acopere lipsa de bun simt si caracterul murdar ,cu diploe aranjate ! sincer,mi e scirba de tine,ai facut parte dintr o generatie noua,moderna,puteai sa schimbi ,sa arati ca poti,ai fost in schimb prelungirea miinii si gindirii bosorogilor comunisti !Imi este rusine de mine sa ti transmit si aceste citeva rinduri,nu eriti nici aerul curat de la Gorj !

  2. Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman! Rar avem parte să aflăm definiția mitomanului în politică. Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai puțin, că, la alegerile prezidențiale din 2014, s-au format cozi pentru că românii din străinătate s-au așezat la coadă de 3-4 ori pentru a crea impresia falsă că nu pot vota. Pe mine, această afirmație mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înșelătorie, vrea să își construiască un viitor în politică la fel cum și-a construit și trecutul, adică prin minciună”

    „Mai mult, mitomanul afirmă nonșalant că înscenarea cozilor realizată de românii din diaspora a avut ca scop destabilizarea României la fel ca în Ukraina. Măi mitomanule, România nu a fost nici o clipă în pericol de ukrainizare din cauza deciziei tale, a lui Dragnea și a lui Corlățean de a-i împiedica pe românii din străinătate să voteze. În sfârșit, mitomanul Ponta a găsit formula să devină ceea ce merită să fie el în politică, adică să devină un nimic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *