Victor Ponta: Dezastrul social de care mă temeam vine mai repede!

Ministerul Muncii anunță, luni, că “numai la o lună” de la majorarea indemnizației de creștere a copilului, se înregistrează un dezechilibru major în distribuirea fondurilor.

Mai exact, conform sursei citate, media cuantumului a fost, la nivel național, de 1.404 lei, dar diferențele sunt majore.

Pentru comparație, ministerul a anunțat că un procent de 0,17% din totalul beneficiarilor, adică 242 de persoane, beneficiază de aproape o trime din totalul bugetului alocat – cuantum care ajunge și la 35.000 de euro.

În context, Victor Ponta scrie, pe Facebook, că dezastrul social de care se temea pentruanul 2017 vine mai repede decât se aștepta.

“Prin Ordonanta 20/2016 a Guvernului Tehnocrat sunt mii de medici, profesori si personal nedidactic care vor primi luna aceasta veniturile taiate !!!

Acum aflam ca indemnizatiile pentru mame trebuie de aseamenea reduse!

Totul incepe sa mearga spre anul 2010!!! Doar romanii pot sa opreasca aceasta directie prin votul din 11 Decembrie 2016!”

Sursa: Antena3.ro

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *