vineri , 15 decembrie 2017 - 4:45

Victor Ponta: Guvernul acesta este un pericol pentru România

Fostul premier Victor Ponta a declarat marți seara, în cadrul unei de conferințe de presă la Bacău, că este „excelentă” ideea exprimată de copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, privind limitarea puterilor Guvernului Cioloș.

El a adăugat că actualul guvern este „un pericol pentru România”.

„Am pierdut foarte mult deja, iar în fiecare zi în care acest guvern rămâne în funcție țara pierde foarte mult. Anul trecut am adus în România 5 miliarde de euro fonduri europene, anul acesta zero. Anul trecut am fost criticați că nu facem destule investiții, anul acesta zero investiții majore. Anul trecut am scos din evaziune fiscală, chiar și în condițiile scăderii taxelor, 2,5 miliarde de euro. Un plus important la buget. De acolo am plătit pensii, salarii . Anul acesta, după cum vedeți după primele patru luni, suntem în jos”, a argumentat Ponta.

loading...
Loading...

Citește și

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.