Victor Ponta i-a criticat în termeni duri pe protestatarii anti-Oprea

Fostul premier Victor Ponta i-a luat duminică apărarea lui Gabriel Oprea, printr-o postare pe Facebook, susținând că cei „3.100” de români care au protestat față de modul în care senatorii l-au protejat de DNA fac jocul lui George Soros.

„3.000 de oameni ies pe stradă îndemnaţi de aceiaşi 100 care scriu pe siteurile Propagandei sau vorbesc la televiziunile (pline de datorii la Bugetul de Stat) controlate de Sistem. Câteva cozi de topor ale lui Soros (mai vechi sau mai noi) apar lângă ei că să facă poze şi să îşi asume roadele”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier susține că, în fiecare toamnă, în România are loc „Festivalul protestelor”, care ar fi orchestrate din umbră de miliardarul George Soros.

„În fiecare toamnă are loc ‘Festivalul’ protestelor – mereu despre Rusia, politicienii corupţi, oameni morţi a căror tragedie e tocmai bună de folosit şi ‘salvarea’ care vine mereu de undeva din afară ţării sau oricum de la cineva care nu are ‘relele’ românilor!”, mai scrie Ponta pe contul său de Facebook.

Acesta susține că cei 3.100 de români care au protestat față de atitudinea senatorilor în cazul Oprea decid soarta întregii țări.

„Restul de 19.996.900 de oameni se uită uluiţi (dar intimidaţi) cum le decid cei 3100 soarta – şi se întreabă dacă ei votează ce cred ei că e bine pe 11 Decembrie oare nu o să fie degeaba? Şi nu o să vină cei 3100 să protesteze şi să ceară să NU se respecte votul milioanelor de oameni tăcuţi?”, a scris fostul premier.

Sursa: Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale!

Ministerul Educației a anunțat rezultatele parțiale, la nivel național, ale simulărilor examenelor de evaluare națională. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *