Victor Ponta, la Poliție

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri la Secţia 6 de Poliţie, aceasta fiind una dintre obligaţiile impuse de măsura controlului judiciar, transmite Agerpres.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 9,00, Ponta s-a prezentat la Instanţa supremă, unde este programat să se judece procesul în care el cere ridicarea controlului judiciar.

În sala de judecată, avocatul său i-a solicitat judecătorului o pauză pentru a putea studia dosarul de urmărire penală întocmit de procurorii DNA. Magistratul a fost de acord, iar şedinţa de judecată a fost amânată pentru ora 13,00.

După câteva minute petrecute în arhiva Secţiei penale, Ponta s-a deplasat la Poliţie. El a revenit, în jurul orei 12,00, la Instanţa supremă.

„Voi da o declaraţie în faţa judecătorilor, astfel încât ceea ce le spun să vă pot spune şi dumneavoastră”, a spus Ponta la întoarcerea la Înalta Curte.

Întrebat de jurnalişti ce ar avea de spus, Ponta a replicat: „Tot! Veţi fi foarte uimiţi”.

Fostul premier a contestat măsura controlului judiciar impusă împotriva lui în dosarul în care a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Ploieşti.

Victor Ponta este urmărit penal de procurorii DNA Ploieşti într-un nou dosar, în care este acuzat de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani.

loading...
Loading...

Citește și

Pericol de EXPLOZIE la un DEPOZIT DE MUNIȚIE din centrul Tg-Jiului. Vezi ce au descoperit inspectorii ITM!

”Inspectorii de muncă cu atribuții de control în domeniul securității și sănătății în muncă din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *