Victor Ponta nu mai e Doctor

Consiliul de Atestare a Diplomelor a hotărât că lucrarea de doctorat a lui Victor Ponta este un plagiat. Fostul premier are la dispoziție zece zile pentru a depune contestație. Dacă nu, titlul de doctor îi va fi retras de ministrul Educației, Adrian Curaj. Teza lui Victor Ponta ar fi o treime plagiată. O singură persoană din 35 a votat împotriva retragerii titlului de doctor. 

„Tehnocrații mi-au luat doctoratul ca Băsescu în 2012”

„Ok – tehnocrații au rezolvat principala problemă a țării – mi-au luat și ei doctoratul (ca Băsescu în 2012)! Înțeleg că acum (după această mare victorie) totul va fi bine – de azi încep să crească încasările la buget, să ieșim din deficit. De azi începem să primim banii europeni pe care nu i-am luat până acum. De azi plătim subvențiile în agricultură, mărim salariile și pensiile. De azi nu mai mor bebelușii în spitale și nici nu se mai dau subiecte grele la examenul de capacitate. Și de azi nu mai suntem „marfă” pe care o vând tehnocrații ca să primească o promovare când se întorc la Bruxelles!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

„Vă mulțumesc din inimă, dragi politruci!”

Fostul premier a adăugat: „Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrați l-a făcut doar pentru persoana mea – o ordonanță de urgență doar pentru mine, o Comisie doar pentru mine (când am primit verdictul de neplagiat în 2012 de la același CNACTDU a mai fost o teză de doctorat examinată în același timp – fac pariu că nu aveți „Curaj” să o revedeți și pe aceea). O hotărâre definitivă dată în favoarea mea de ICCJ în 2014 ignorată! Vă mulțumesc din inimă dragi politruci! Și de azi mă ocup să îmi fac o nouă teză de doctorat cu tema „Fabulosa Guvernare Tehnocrată și mărețele sale realizări pentru poporul român”.

DCNEWS a avertizat din 10 noiembrie 2015 despre această posibilitate și de rolul cheie pe care urma să-l aibă Ministerul Educației.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Scandal cu țipături între consilierii locali

Un comentariu

  1. Toti cei care au tinut cu dintii pentru albirea doctoratului lui Ponta, si al altora, ar trebui sa dispara din viata publica.

    Rusine lor si celor care s-au conformat, de frica sau de lehamite, ordinelor privind ascunderea malpraxisului academic!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.