marți , 6 decembrie 2016 - 23:44

Victor Ponta, Târgu-Jiu: Îmi doresc să pot să cred în continuare că România are un viitor

psd-ponta1

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent, astăzi, alături de Organizația PSD Gorj, la manifestările prilejuite cu ocazia Zilei de 1 Decembrie.

psd-ponta2
După ce a fost depusă o coroană de flori la Mausoleul Ecaterina Teodoroiu din centrul orașului, Victor Ponta a ținut o conferință de presă în cadrul căreia a spus că, deși traversăm o perioadă destul de rea, rămânem optimiști că după 12 decembrie această perioadă rea va trece.
„Este ziua Marii Uniri, toți cei care sunt români probabil că astăzi și în continuare se vor uni. De 1 Decembrie îmi doresc să pot să cred în continuare că România are un viitor ca țară în primul rând, că pot să crească în această țară copiii și-ai mei și ai tuturor, că perioada aceasta foarte rea în care suntem acum în 2016, care seamănă cumva cu cea din 2010-2011, o să treacă, așa cum a trecut și aia. Asta îmi doresc, însă pot doar să spun că provocările sunt mult mai mari decât erau atunci, pentru că în jurul nostru și în Europa și în lume sunt mari schimbări și vor fi ani dificili în care trebuie să ne păstrăm, ca țară și ca popor, în fața multor provocări. Asta îmi doresc și asta doresc tuturor, tuturor celor care au părinții aici, au copiii aici și vor un viitor pentru această țară”, a declarat fostul premierMausoleul Ecaterinei Teodoroiu din Targu Jiu Victor Ponta, candidatul PSD Gorj la Camera Deputaților.

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ
CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007
EXECUTAT DE SC PHASMATIS MED SRL

Citește și

psd_agricultura_curbe-1

PROGRAMUL PSD PENTRU AGRICULTURĂ

COMANDAT DE: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA GORJ CUI MANDATAR FINANCIAR: 11160007 EXECUTAT DE …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.