VIDEO | A UIMIT pe toată lumea! Vezi ce a făcut „Copilul ATOMIC” pe Transalpina!

rares-florescu1

În prima ediție a sezonul cu numărul șase, un puști pe doar 12 ani, pe numele său Rareș Mihai Florescu, a spart gheața. A pășit pe scenă încrezător, însoțit de vioara lui magică și de clopul fermecat. Micuțul a făcut senzație și pe Transalpina, unde a cântat dumnezeiește la vioara sa.
rares-florescu-transalpina

În urmă cu câteva zile Rareș a primit trofeul concursului „ Copiii – florile inimii”, găzduit de frumosul parc din comuna Tașca. Ajunsă la cea de-a doua ediție, manifestarea, organizată de asociația cultural „Eu cred” din Tașca, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al comunei, a cuprins trei secțiuni: muzică ușoară, muzică folk și folclor. „Preț de câteva ore, pe scenă au urcat tinere talente, care i-au încântat pe cei prezenți, fiind răsplătiți de public cu aplauze furtunoase. La finalul maratonului muzical, trofeul concursului i-a revenit lui Rareș Florescu, un copil care, la numai 12 ani, a făcut o demonstrație de măiestrie și virtuozitate în mânuirea viorii. Micul violonist i-a uimit pe cei prezenți atât cu piese din folclor, cât și cu variante proprii de interpretare a unor hit-uri din repertoriul autohton, dar și de peste hotare” scrie publicația vestea.net.

A vizitat Transalpina!

rares-florescu-site
Micuțul a vizitat în urmă cu câteva săptămâni Transalpina. Tot acolo a realizat și un filmuleț în timp ce cântă la vioară. Video-ul a fost urcat pe contul de facebook al tânărului violonist și a înregistrat peste 540 de mii de vizualizări.

VEZI VIDEO AICI

loading...
Loading...

Citește și

RCA mai IEFTIN Cu 40%! Ce trebuie să facă ȘOFERII!

Vestea bună pentru șoferii care vor să plătească cu 40% mai puțin pentru o poliță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *