VIDEO | A UIMIT pe toată lumea! Vezi ce a făcut „Copilul ATOMIC” pe Transalpina!

rares-florescu1

În prima ediție a sezonul cu numărul șase, un puști pe doar 12 ani, pe numele său Rareș Mihai Florescu, a spart gheața. A pășit pe scenă încrezător, însoțit de vioara lui magică și de clopul fermecat. Micuțul a făcut senzație și pe Transalpina, unde a cântat dumnezeiește la vioara sa.
rares-florescu-transalpina

În urmă cu câteva zile Rareș a primit trofeul concursului „ Copiii – florile inimii”, găzduit de frumosul parc din comuna Tașca. Ajunsă la cea de-a doua ediție, manifestarea, organizată de asociația cultural „Eu cred” din Tașca, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al comunei, a cuprins trei secțiuni: muzică ușoară, muzică folk și folclor. „Preț de câteva ore, pe scenă au urcat tinere talente, care i-au încântat pe cei prezenți, fiind răsplătiți de public cu aplauze furtunoase. La finalul maratonului muzical, trofeul concursului i-a revenit lui Rareș Florescu, un copil care, la numai 12 ani, a făcut o demonstrație de măiestrie și virtuozitate în mânuirea viorii. Micul violonist i-a uimit pe cei prezenți atât cu piese din folclor, cât și cu variante proprii de interpretare a unor hit-uri din repertoriul autohton, dar și de peste hotare” scrie publicația vestea.net.

A vizitat Transalpina!

rares-florescu-site
Micuțul a vizitat în urmă cu câteva săptămâni Transalpina. Tot acolo a realizat și un filmuleț în timp ce cântă la vioară. Video-ul a fost urcat pe contul de facebook al tânărului violonist și a înregistrat peste 540 de mii de vizualizări.

VEZI VIDEO AICI

loading...
Loading...

Citește și

Vezi când va avea loc Târgul Apicol la Târgu Jiu!

Stupina BIA, ACA Gorj si Asociaţia APIS Oltenia Craiova organizează cea de a V-a ediție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *