VIDEO: Dacă se SUPĂRĂ, ne CUMPĂRĂ pe TOȚI! El este Andrei Versace de Târgu Jiu! E PLIN de bani și FIȚE!

andrei5

L-am găsit pe Andrei Versace „de Târgu Jiu”! Andrei este originar din Târgu Jiu, are 22 de ani și este posesorul unei mașini Audi A5, în valoare de 50.000 de euro. Înconjurat mai tot timpul de fete sexy, acesta își petrece nopțile prin cluburile de fițe din Capitală și de pe litoral. 

Tânărul se află în acest moment la Mamaia și, sătul de petrecerile din cluburile de fițe de pe litoral, Andrei Versace „de Târgu Jiu” s-a hotărât să se distreze în larg, pe un yacht alături de alți 79 de tineri. Înainte de îmbarcare, tânărul a acordat un interviu unui post de televiziune din Constanța în care se arată zeflemitor când vine vorba despre costul petrecerii: „Mă așteptam să fie mai mult, dacă eu organizam petrecerea asta, mult mai mult ceream. Aș fi cerut 10 milioane și ar fi fost mai exclusivist cu 40 de persoane” i-a declarat Andrei reporterului.

Petrecerea „Yacht Affair”

Yacht Affair este numele petrecerii unde Andrei Versace de Târgu Jiu, alături de alți 79 de tineri, s-au îmbarcat din Mamaia şi au plecat departe de ochii curioşilor. Acolo au la dispoziţie 6 ore de distracţie în largul mării. Locurile sunt limitate: 40 de fete și 40 de băieți. Muzică bună, băutură și mâncare, totul departe de viața cotidiană. 400 de lei costă rezervarea pentru o altfel de petrecere.

Sursa video: reporterntv.ro
Vezi video complet aici

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

O frumoasă BLONDĂ din Târgu Jiu și soțul afacerist, VACANȚĂ de VIS! Au mers în Buricul Pământului! FOTO

Au parte de o adevărată vacanță de vis! Plecați de mai multe zile din țară, …