vineri , 28 aprilie 2017 - 9:19

VIDEO! Dezmăț într-un CLUB din Motru! Animatoarele îmbrăcate sumar i-au înnebunit pe motreni!

club-motru1

Sucesc minţile bărbaţilor, stârnesc invidia femeilor și dansează de mama focului, cam asta fac, pe scurt, animatoarele din cluburile de noapte. Două dintre ele au pus pe jar bărbații din Motru care abia așteaptă să-și facă apariția într-unul din cluburile de manele din oraș. Îmbrăcate sumar, fetele întrețin ritmul distracției până dimineața. 

Belly dance-ul, sau, mai pe românește, dansul din buric, face parte din cultura țărilor din Orientul Mijlociu și a început să prindă din ce în ce mai mult teren și în România. Fetele ce practică acest gen de dans sunt din ce în ce mai căutate de patronii cluburilor de manele. Aceștia atrag zeci de clienți cu show-urile realizate de dansatoarele de „belly dance”. La această metodă a recurs și patronul unui club de manele din Motru. Ocazional, două dansatoare de „belly dance” își fac apariția în clubul motrean încingând atmosfera și reușesc să trezească imediat imaginația domnilor cu dansul lor lasciv.

Filmulețele sunt virale!

Pe contul personal de facebook al unui manelist din Motru au fost postate câteva filmulețe cu cele două domnișoare în timp ce se rup în figuri. În doar câteva zile, unul din filmulețele cu „fetele de la Motru” a devenit viral, reușind să strângă peste 3.000 de vizualizări. I.I.

loading...

Citește și

Un cunoscut târgujian și soția sa au realizat o ședință foto TOPLESS!

În urmă cu câţiva ani, pe când se aflau la începutul relației, cei doi soți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.