vineri , 24 noiembrie 2017 - 7:40

VIDEO | Imprimanta de buzunar, poate fi conectată fără cablu la smartphone şi are doar 350 de grame

impj[]

O companie din Israel a inventat imprimanta portabilă, care încape într-un buzunar. Primele livrări vor fi făcute la începutul anului viitor.

Imprimanta de buzunar se numeşte Zuta, care înseamnă „mic” în limba aramaică şi a fost realizată de Zuta Labs din Ierusalim.

Dispozitivul este cam cât trei pucuri de hochei pe gheaţă: are 10 cm lăţime, 7,5 cm grosime şi cântăreşte aproape 350 de grame.

Imprimanta de buzunar poate fi conectată fără cablu la un smartphone, la o tabletă sau la un PC via Wi-Fi şi este compatibilă cu Android, iOS, OS X şi Windows, potrivit Live Science.

După conectare, pentru a putea printa, utilizatorul trebuie să pornească dispozitivul, să plaseze imprimanta portabilă pe colţul unei foi de hârtie şi să-i trimită documentul în format electronic. Mai departe, imprimanta de buzunar face totul (vezi VIDEO).

Dacă o persoană are de printat mai multe pagini, imprimanta se va opri când va ajunge în josul primei foi şi va aştepta să fie pusă pe a doua pagină, unde va continua să printeze, după ce utilizatorul dă click pe aplicaţie.

Bateria imprimantei de buzunar Zuta ţine cam o oră, suficient cât să poată printa aproximativ 60 de pagini.

Fondatorii Zuta Labs spun că ideea unei imprimante de buzunar le-a venit în 2013, când erau studenţi la Colegiul Tehnic din Ierusalim. Primele livrări vor avea loc la începutul anului 2017.

Loading...

Citește și

Parteneriat important stabilit de Apple pentru tehnologia 5G pe iPhone

Conform unor surse apropiate companiei americane, Apple a inceput sa planifice trecerea la 5G. Intel, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.