luni , 11 decembrie 2017 - 19:13

VIDEO: PATRU CARTIERE din Târgu Jiu, TERORIZATE de NUNTA unor țigani, în plină zi! Au jucat și au chiuit printre blocuri


 

Liniştea a patru cartiere din Târgu Jiu a fost deranjată, ieri, de o nuntă de romi, care au încins petrecerea chiar în mijlocul străzii, printre blocuri. Nuntaşii au întins corturile și mesele în parcare şi au dat muzica la maxim, chiar sub ferestrele oamenilor. Au dansat, au chiuit și s-au distrat fără ca nimeni să le deranjeze distracția. Mirele, mireasa și nuntașii au încins o horă chiar în mijlocul străzii. Întreaga petrecere a fost filmată și postată pe Facebook.


loading...
Loading...

Citește și

FOTO: ACCIDENT GRAV! A intrat cu TIR-ul pe CONTRASENS! A VENIT ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Obîrşia …

10 comentarii

 1. @eva ioan
  nu am inteles totusi care sunt cele patru cartiere ? sau cumva autorul/autoarea acestui articol mai are pana da bac-ul?
  cat despre nunta, poate au avut autorizatie de la primarie,de la politia locala,alte autoritati competente…poate chiar si aceptul locatatrilor din zona…cine stie?

 2. devina nu sunt ei ca au tinut nunta, vinovate sunt autoritatile ca nu au intervenit atunci pe moment sa nu se organizeze evenimentul (sau in timpul evenimentului) si romanii ca au acceptat nu au dat telefon la jandarmi sa intervina la o faza de asta se intervine in timpul nuntii in forta nu se mai continua evenimentul se aresteaza sau se da amenda pentru deranjarea linistii publice se mediatizeaza si gata in veci nu se va mai repeta evenimentul 😉

 3. Nuove Magio (9mai )=tiganiada 2017

 4. legea 61/1991, art 2, alin 26: tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuintele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora; din fotografii se vede ca este in timpul zilei. ora nu apare. in timpul zilei, doar in intervalul orar 13-14, daca intervenea politia locala, aflata la sub 1km de zona cu pricina, se putea da amenda, sau intre 22-8. in rest ar fi fost considerat ABUZ IN SERVICIU daca politia intervenea sau daca cineva suna la 112, apelul era considerat fals, iar apelantul primea 500 de lei amenda pentru apelare nejustificata.

  • du-te bai avocatule de taraba si plimba ursul ! tie ti se pare normal ce s-a intamplat??????

   • Bai neam de neamu vostru nu sunteti ca tiganii astia sunt oameni cu caracter si cu ffff mult bun simt. Voi stiti numai sa comentati ca niste carnati ce sunteti

    • auzi, fa, pirando…daca au asa de mult caracter si bun simt, de ce nu se suie in carute si sa organizeze evenimente ca acesta pe camp, la kilometrii buni de oras? unde sa nu deranjeze pe nimeni, iar la finalul evenimentului sa organizeze o sinucidere colectiva…ha?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.