VIDEO REVOLUȚIONAR: uită de facturile colosale de la gaze! Vezi cum te poți încălzi iarna cu DOAR 2 lei!

calorifer-de-aluminiu

Trebuie doar să urmezi sfaturile unui utilizator youtube, Dylan Winter, care a reuşit să-şi încălzească casă într-un mod simplu şi original. Avem nevoie de câteva lucruri simple. O tavă metalică de cozonaci, două ghivece de ceramică de mărimi diferite şi lumânări-pastilă. Pentru început, punem trei-patru lumânări pastilă aprinse pe tava de metal, pe care o plasăm pe o suprafaţă care se poate încălzi. Le acoperim cu ghiveciul mai mic. Pe gaura de scurgere a ghiveciului punem bănuţul acela ce rămâne după ce se consumă o lumânare, cel care ţine fitilul. Apoi punem celălalt ghiveci, mai mare. Lumânările încălzesc aerul dintre cele două ghivece. Cum căldura tinde să urce, datorită apariţiei unui curent de convecție între aerul cald şi cel rece, aerul cald iese pe gaură de scurgere a ghiveciului mai mare şi prin partea de jos a tăvii, ceea ce face ca încăperea în care este pusă instalaţia să se încălzească. Dylan Winter explică că, pentru încălzirea unei încăperi normale, e nevoie de patru lumânări dimineaţa şi patru seara.

loading…


loading...

Citește și

VIDEO și FOTO! MAGAZINE și STAȚII PECO din Gorj, ÎNȘELATE de ACEST BĂRBAT! Ce le-a spus angajatelor ca să-i dea banii DE BUNĂ VOIE!

• Dacă-l recunoașteți, sunați la POLIȚIE! Un bărbat care ar fi înșelat mai mulți proprietari …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.