VIDEO | SCANDAL într-un cămin din Târgu Jiu! Băiat cu probleme de sănătate, BRUSCAT de un pedagog

copil-agresat09x

Pedagogul căminului Colegiului Tehnic Ion Mincu, Adrian Calotă, a fost filmat în timp ce bruschează un copil cu probleme de sănătate. Acesta încearcă cu brutalitate să-i scoată tânărului rolele din picioare. Tot în acelaşi cămin, un tânăr de 19 ani spune că pedagoga Maria Penciu încearcă să-l dea afară din cămin prin orice mijloace.

În filmuleţ se vede cum pedagogul Adrian Calotă încearcă cu brutalitate să-i scoată copilului rolele din picioare. La un moment dat, pentru că nu reuşea să înţeleagă mecanismul prin care se dau jos rolele, se vede cum pedagogul îl apucă pe băiat de maxilar, deşi acesta este operat, având probleme la mandibulă. Contactat, pedagogul Calotă a declarat că filmuleţul este scos din context iar el nu a făcut altceva decât să-l ajute pe băiat să nu cadă pe scări. „Filmuleţul este făcut de către un coleg de-al lui care m-a ajutat să-l aduc pe acel băiat de pe scări. Eram la etajul doi. Acel băiat voia să coboare cu patinele pe scări. El nu ştia să meargă cu patinele. Înainte de acest incident eu m-am rugat de el să lase patinele, dar el este un copil care nu reacţionează. Am şi ţipat la el pentru că nu mai puteam, putea să cadă să se lovească la coloană. El tot timpul râde, pentru că nu l-a durut. Ei râdeau de faptul că nu ştiam cum se dau ghetele jos. Eu vă spun era chiar în pericol acel copil. Nu am pus mâna pe maxilarul lui”, a declarat pedagogul Adrian Calotă.

Colegiul Tehnic Ion Mincu
Colegiul Tehnic Ion Mincu

Scandal cu un alt pedagog

Un alt tânăr de 19 ani, elev la postliceala de Aparatură Biomedicală din cadrul Colegiului Tehnic Ion Mincu, o acuză pe pedagoga Maria Penciu că îi face zile negre de câteva săptămâni. Acesta a spus că supraveghetoarea căminului l-a ameninţat că are susţinerea inspectorului general şcolar, Ion Işfan, şi că îl va da afară din cămin. De asemenea, tânărul spune că pedagoga este prietenă cu un poliţist pe care îl sună de fiecare dată când vrea să-l pedepsească pe tânăr, chiar şi fără să facă probleme. Femeia neagă toate acuzaţiile aduse şi spune că tânărul încearcă să se răzbune pe ea, pentru că a luat o amendă de la poliţişti. „Doamna directoare de la liceul nostru ştie problema. Ştie despre acest băiat şi despre comportamentului lui. A fost implicat în mai multe. Eu nu l-am ameninţat. Cum să fac aşa ceva, când eu încerc să-i educ pe aceşti copii? Eu ştiu că el îşi dă cu părerea. El este bolnav. Are problemele pe care le are. El trebuie să respecte regulamentul instituţiei din care face parte, iar el nu îl respectă. Din păcate au fost ameninţate şi organele de control, precum şi eu. Deci, nicidecum că îl ameninţăm noi pe el. Noi nu am putea să facem aşa ceva cu copiii. Noi suntem ca nişte părinţi pentru ei şi nu am face aşa ceva. El încearcă să mă învinovăţească pentru că a luat o amendă. El are probleme. Are probleme la inimă şi ar avea mai multe probleme, dar nu este controlat. Dacă ar fi controlat, vă asigur eu că s-ar afla mai multe. Noi suntem nevoiţi să le suportăm capriciile şi comportamentele. Eu nu am niciun prieten poliţist. Se poate demonstra că am sunat la urgenţe. Am sunat la 112”, a declarat Maria Penciu.

Işfan: „Nu ştiu cine este asta”

isfan-audieri-spaga-bac

Inspectorul şcolar general, Ion Işfan, a declarat că nu ştie nimic despre incidentele din căminul Colegiului Tehnic Ion Mincu şi că va trimite pe cineva să verifice ce s-a întâmplat. „Eu nu sunt în Gorj, sunt la Bucureşti. Nu ştiu nimic de aceste lucruri. O să trimit pe cineva să verifice ce se întâmplă acolo”, a declarat Işfan. În ceea ce o priveşte pe pedagoga Maria Penciu, Işfan a precizat că nu o cunoaşte şi că nu ştie de ce a zis că are susţinerea lui. „Nu ştiu cine este asta. Nu o cunosc”, a mai precizat Ion Işfan.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO. Un POLIȚIST LOCAL care păzea operele lui Brâncuși a fost AMENDAT. Ce a făcut este incredibil!

Un polițist local care păzea operele lui Brâncuși din Parcul Central din Tg-Jiu a fost …

Un comentariu

  1. Iata o metoda confortabila de facut bani!Avem cel mai puternic sistem cu care si dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii!Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie!Cereti urgent mai multe detalii la adresa de email anghelusandrei77@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *