VIDEO și FOTO: Întreaga SPUMĂ a muzicii LĂUTĂREȘTI a petrecut la nunta lui Barangă! Vezi ce SOȚIE frumoasă și-a luat violonistul de la „DOINĂ”!

baranga

Unul dintre cei mai cunoscuți violoniști ai Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” s-a căsătorit, ieri. Mădălin Barangă și soția sa, Raluca, au spus „Da” și în fața altarului. Cei doi au organizat o mega petrecere unde au invitat întreaga spumă a muzici lăutărești.Mădălin și Raluca Barangă s-au căsătorit civil la în luna aprilie a acestui an, iar ieri au spus „Da” și în fața lui Dumnezeu. „Fericirea are chipul tău, pentru că mai avem foarte puțin până vom spune da în fața lui Dumnezeu vreau să iți spun că te iubesc enorm” a fost mesajul pe care Raluca Baranga l-a postat, pe contul soțului ei de facebook, înainte cu o zi de marele eveniment. Cei care au întreținut atmosfera de petrecere a fost celebrul Sile de la Cernica împreună cu trupa „Extratereștrii”. La nuntă și-a făcut apariția colegii lui Mădălin de la Doina Gorjului și o mulțime de interpreți de muzică populară și lăutărească din Gorj și din țară.

VEZI VIDEO AICI

loading...

Citește și

Anunț IMPORTANT despre vaccinuri!

Deputații au decis că persoanele fizice autorizate vor putea face și activități de distribuție angro …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.