VIDEO și FOTO: Săruturi și atingeri INTERZISE în sala de fitness! PROTAGONIȘTII: O BRUNETĂ din Târgu Jiu și un CUNOSCUT bărbat ÎNSURAT!

roxana-si-pepe

El însurat, cu doi copii, ea sexy și disponibilă, cum să nu creeze controverse și să dea naștere la speculații! Ce mai zici când ea a îndrăznit mai mult decât o simplă apropiere, l-a atins, sărutat și s-au jucat cu focul.
vancea-si-pepeScene fierbinți surprinse, recent, între Pepe și Roxana Vancea, petrecute într-o sală de fitness și într-un parc din Capitală. Cei doi au profitat trei ore unul de compania celuilalt. Martorii prezenți au spus că Roxana l-a torturat, chinuit și amăgit în toate modurile posibile. Mai mult, focoasei brunete din Târgu Jiu i-a scăpat chiar și mâna pe fundul artistului. ”Da, ne-am sărutat timp de trei ore. Pentru mine a fost o tortură plăcută”, a spus Vancea pentru Libertatea. Scenele cu pricina au avut însă loc cu ocazia filmării promo-ului și videoclipului artistului la noul său single, ”Tortura”.

„Tortura” este propunerea lui Pepe pentru această toamnă

„Tortura” este propunerea lui Pepe pentru această toamnă, soundtrack-ul perfect al nopților fierbinți în doi. “Cu Roxana am colaborat foarte bine. Cumva altfel … în mod sigur, altceva, «Tortura» este piesa pe care o simțeam de ceva timp, mi-o doream însă până la propunerea celor de la Kazibo nu am găsit producția necesară. «Tortura» este genul de piesă “completă” din toate punctele de vedere și îi mulțumesc lui Ovidiu si lui Alex dar si lui Connect-R pentru sprijin”, a mai spus artistul.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Cel mai BOGAT cioban din Târgu Jiu se ÎNSOARĂ! Uite cât de FRUMOASĂ este viitoarea MIREASĂ și cine vor fi NAȘII!

Forfotă mare în familia vestitului cioban din Novaci, Văduva. Fiul acestuia, Sorin Văduva, se însoară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *