VIDEO şi FOTO! SCÂRBOS: SCANDAL într-un BLOC din Târgu Jiu: INUNDAŢI de RAHAT! FECALE CĂRATE CU GĂLEATA!

Scandal incredibil într-un bloc de pe strada Minerilor. Locatarii blocului 15 sunt foc şi pară pe preşedintele asociaţiei de proprietari 100, Butuşină Gheorghe, pentru că în apartamentele lor nu se mai poate sta din cauza mirosului de fecale umane. Acesta a chemat câţiva muncitori, care au golit subsolul blocului folosind găleţi şi un tomberon, reclamă vecinii. „Dacă era cald azi, făceam toţi hepatită, chemam salvările să ne ia. Copiii noştri n-au mâncat toată ziua, băiatul meu a vomitat încontinuu, i-a fost rău. Ne-a înjurat şi ne-a spus că dacă eram în curtea lui, ne strângea de gât pe toţi. A spus că nu înţelege ţigănia asta. Noi ne-a oferit să plătim o vidanjă, doar să nu ne mai umple locuinţele de mirosul ăsta. El a golit subsolul cu muncitori la negru, aşa mi-a spus o vecină. Scotea câte o găleată de rahat şi o punea în faţa uşii unei vecine de la parter. Am spălat rufele de două ori până acum şi tot miroase în casă îngrozitor. Ne-am certat cu el şi ne-a ameninţat că ne aranjează el pe noi. Am mai plătit până acum penalizări nevinovaţi”, spune, revoltată, una dintre proprietare.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM! PATRU victime în accidentul de la Câmpu Mare! O persoană este inconştientă şi o alta încarcerată!

ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localitatii …

6 comentarii

 1. Cosmin Marascu

  Pe gunoiul ala de om eu unul l-ss scuipa in bot…este un cacat de om o jigodie care cu ajutorul cuiva din primarie a prins functia asta de presedinde si nu ii mai da drumul…Locuiesc in scara respectiva si de o saptamana troneaza mirosul de rahat iar sobolanii umbla in voie pe scara blocului pt ca meseriasii au lasat capacul canalului deschis

 2. Popescu ionela

  Penibil…. rusine vrem demisia lui si Apa Regio sa ne dea un raspuns daca e corect ce ne-a facut …a trebuit sa suportam mizeria si mirosul infernal de fecale… sper sa se ia masuri drastice cu acest „presedinte”. Anaf fati fatoria . Suntem tara din UE.Trezitiva ne mor copii de muscaturi de tantari de mirosuri infernale.Rusineee sa va fie ca stati si nu faceti nimic.

  • Ce sa-ți spun îți mănânc țânțari copii! Au sânge dulce si de aia!!:))))
   Ce sa ti spun, ia-ți femeie apartament in București si gata! Mars scârbo!!

 3. Parca nu va cacați voi, nesimțiților jigniți bieții oamenii!!!!
  Bieții oameni au făcut efortul sa va scoată căcatul făcut de voi si voi sunteți niste javree!!!
  Penibilor, nu mai jigniți bietul presedinte javrelor!

 4. Sunteți niste retardați oameni prosti! Ce sa va spun draga?? Ti ai spălat hainele de 2 ori ba oameni buni nu mai mințiți atat , bietul om se strofoca pt voi si acuma il criticați!!!! Sunteți niste oameni handicapați cu capul acei oameni de pe scara aceea care a ti publicat aceasta reclama sa va bateți joc de bietul om!! In plm el va scoate căcatul de la nas si voi vorbiti așa ca niste cacați!!! Rușine!! Nu mai vorbiți așa despre Butușina Gheorghe este un om de nota 1000 !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.