VIDEO ȘOCANT: Îți va îngheța SÂNGELE în VENE când vei vedea acest filmuleț cu „ROBOTUL UMAN”

sophia_0Un clip video care prezintă unul dintre cei mai avansaţi roboţi umanoizi din lume, robotul Sophia, a devenit viral pe internet. Dezvoltat de compania Hanson Robotics, acesta afirmă, fără nicio ezitare, că va distruge omenirea, relatează GadgetReport.ro

Robotul Sophia reprezintă cel mai avansat produs al inteligenţei artificiale, afirmă dr. David Hanson, CEO-ul Hanson Robotics.

În 20 de ani, astfel de roboţi vor fi o prezenţă obişnuită printre noi. Ne vor ajuta, vor lucra alături de noi, vor lua locul profesorilor în şcoli, vor avea practic acces la toate activităţile umane”, afirmă dr. David Hanson.

Robotul Sophia afirmă, în interviul luat de jurnaliştii de la CNBC, că este interesată de design, tehnologie şi mediu. „Cred că pot fi un bun partener pentru oameni în aceste domenii”, afirmă aceasta.

Robotul Sophia are planuri mari. „Vreau să învăţ cât mai multe, să dezvolt o afacere, să am chiar o familie”, afirmă Sophia.

Interesant este că, întrebată de David Hanson dacă ar distruge omenirea, robotul Sophia a dat răspunsul afirmativ. Vedeţi interviul tulburător în clipul video de mai jos.

Vezi VIDEO aici: https://www.facebook.com/cnbc/videos

 

loading...
Loading...

Citește și

Foto: Fiul unui polițist gorjean, ucis la datorie, angajat la IPJ Gorj!

IPJ Gorj: Povestea începe în urmă cu câțiva ani, atunci când, gândul de a se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *