joi , 19 octombrie 2017 - 19:23

VIDEO: Un târgujian a făcut SENZAȚIE la „iUmor”: „Am avut cea mai puternică CRIZĂ de RÂS din viaţa mea!”

stefan-popescu

Maestrul Ştefan Popescu, omul care cântă la peste 35 de instrumente de suflat, clasice şi neconvenţionale, a participat la emisiune iUmor, difuzată de postul de televiziune Antena1. Profesorul de la Școala Populară de Arte din Târgu Jiu a avut un moment pe cât de amuzant, pe atât de interesant.
Maestrul a cântat la morcofon, adică un morcov cu diverse orificii, folosit sub formă de flaut, și o sticlă de pălincă ale cărei tonalități se schimbau în funcție de nivelul lichidului din ea. Lăsând la o parte toate glumele făcute pe seama instrumentelor folosite, Delia a văzut și orele de exercițiu care stau în spatele momentului, afirmând că ceea ce a realizat Popescu Ștefan pe scenă este artă. ”Omul ăla chiar ştie să sufle, are ani de muncă în spate, nu poţi să nu observi asta”, a spus Delia. “Sunteţi responsabil de una dintre cele mai puternice crize de râs din viaţa mea”a spus Bendeac. Profesorul de la SPA Târgu Jiu a primit cele trei „Like-uri”, așa că va merge mai departe în competiţie.

Vezi video AICIloading...
Loading...

Citește și

Post VACANT de DIRECTOR la UCB Târgu Jiu

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.