sâmbătă , 25 februarie 2017 - 6:35

VIDEO: Un târgujian a făcut SENZAȚIE la „iUmor”: „Am avut cea mai puternică CRIZĂ de RÂS din viaţa mea!”

stefan-popescu

Maestrul Ştefan Popescu, omul care cântă la peste 35 de instrumente de suflat, clasice şi neconvenţionale, a participat la emisiune iUmor, difuzată de postul de televiziune Antena1. Profesorul de la Școala Populară de Arte din Târgu Jiu a avut un moment pe cât de amuzant, pe atât de interesant.
Maestrul a cântat la morcofon, adică un morcov cu diverse orificii, folosit sub formă de flaut, și o sticlă de pălincă ale cărei tonalități se schimbau în funcție de nivelul lichidului din ea. Lăsând la o parte toate glumele făcute pe seama instrumentelor folosite, Delia a văzut și orele de exercițiu care stau în spatele momentului, afirmând că ceea ce a realizat Popescu Ștefan pe scenă este artă. ”Omul ăla chiar ştie să sufle, are ani de muncă în spate, nu poţi să nu observi asta”, a spus Delia. “Sunteţi responsabil de una dintre cele mai puternice crize de râs din viaţa mea”a spus Bendeac. Profesorul de la SPA Târgu Jiu a primit cele trei „Like-uri”, așa că va merge mai departe în competiţie.

Vezi video AICI







loading...

Citește și

Evenimente de Dragobete, la Târgu Jiu: Căsătorii la Poarta Sărutului și concerte

Sărbătoarea Dragobetelui, 24 februarie, face parte din tradiţia poporului roman, semnificând, printre altele și Ziua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.