VIDEO: Vezi cum s-au DISTRAT absolvenții celor mai PRESTIGIOASE colegii din Târgu Jiu

bal-cntv

Proaspăt absolvenți ai liceului, adolescenții de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu și Colegiul Național Tudor Vladimirescu au organizat o petrecere de zile mari în care fetele au purtat rochii care mai decare mai pompoase iar băieți s-au îmbrăcat la patru ace.

Atât CNTV cât și CNET au organizat petrecerea de absolvire sau balul de sfârșit de an, la celebrul restaurant de pe insuliță. Cei care au dat tonul distracției au fost proaspăt absolvenții Colegiului Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu. Evenimentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, adică pe 2 iunie, cu o zi înainte de închiderea oficială a cursurilor pentru elevii claselor a XII-a. Pe 3 iunie a venit rândul și celor de la „Tudor”, aceștia au dansat și s-au distrat cu ajutorul DJ-ului Andrei Octavian, din Târgu Jiu. Pe site-ul www.gorj-domino.ro puteți vedea două filmulețe cu câteva momente de la petrecere.

Acum se pregătesc de BAC

Acum, absolvenții trebuie să se pregătească de unul dintre cele mai importante momente din viața lor, examenul național de Bacalaureat. BAC-ul va fi susţinut în perioada 13 iunie – 8 iulie. Absolvenţii de liceu vor avea până pe 1 iulie probele orale şi de competenţe digitate, iar din 4 iulie vor susţine probele scrise, rezultatele finale urmând să fie afişate în 16 iulie. Înscrierile la examenului de BAC 2016 s-au încheiat vineri 3 iunie.

Sursa video Facebook

loading...

Citește și

Un cunoscut târgujian și soția sa au realizat o ședință foto TOPLESS!

În urmă cu câţiva ani, pe când se aflau la începutul relației, cei doi soți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.