luni , 5 decembrie 2016 - 20:33

VIDEO WOW: O vedeai în fiecare ZI într-o CÂRCIUMĂ din Târgu Jiu, iar acum apare la TV!

oana-m1

Oana Marinescu, în vârstă de 20 de ani, a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice din Târgu Jiu, iar de la vârsta de 5 ani s-a apucat serios de muzică. Tânăra a câștigat de-a lungul timpului numeroase diplome și a cântat într-un pub din centrul Târgu Jiului. Acum frumoasa blondă are propria trupă alături de care cântă în diferite locații din București.

oana-m

oana-m2

Este extrem de frumoasă și talentată, motiv pentru care are toate șansele să devină celebră! Oana Marinescu este solist vocal al trupei „The Dreamers” și de curând au lansat single-ul “Minți”. „Sperăm să vă placă proiectul nostru! Piesa “Minți” este scrisă de Oana și este o melodie tristă și de meditație. Proiectul The Dreamers vrea să aducă ceva nou pe piața muzicală din România și ne bazăm foarte mult pe instrumente live”, au declarat membrii trupei pentru o publicație națională.

loading...

Citește și

porci1

Ţăranii îşi vând porcii pe internet. Vezi cu cât îi dă un fermier din Șomanești, Gorj!

Un bărbat din localitatea Șomanești, comuna Telești, aflată la doar câțiva kilometri de Târgu Jiu, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.