miercuri , 18 octombrie 2017 - 14:04

Videoclipul care a făcut, ieri, FURORI pe internet: Cum a reacționat băiatul cu pizza când i-a deschis ușa o FEMEIE complet GOALĂ!

Un videoclip postat, ieri, pe rețeaua de socializare Facebook a făcut adevărate furori. În doar câteva ore de la postarea sa a reușit să înregistreze peste 27 de mii de vizualizări și sute de comentarii. În video apare o femeie compet goală în timp ce îi deschide băiatului care a livrat pizza. Tânărul a rămas încremenit și nu a avut nici un fel de reacție până ce tânăra goală pușcă a scos din poșetă banii pentru ai achita comanda. Cei care au vizualizat videoclipul s-au împărțit în două tabere, o parte dintre aceștia spun că și-ar dori și ei să trăiască o astfel de experiență ceilalți spun că gluma fetei este una cât se poate de proastă. Vezi video accesând linck-ul de mai jos: https://www.facebook.com/haihuionline/videos/1905715402802250/?hc_ref=ARQkYcHSsifWzp220rhZL4Q5a0bEAqUQvEPM5yxJgv3DHNGD1Nu84wvv9aoBTJkc_Y4

Loading...

Citește și

Stagiunea de toamnă a Teatrului „Elvira Godeanu” vine cu prețuri reduse la bilete!

Stagiunea 2017-2018 a Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” debutează, sâmbătă, 21 octombrie, cu o piesa „ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.