miercuri , 18 octombrie 2017 - 1:29

Vîlceanu: În PSD pleacă trimişii în judecată ca să vină condamnaţii

Dan-Valceanu

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a vorbit despre plecarea lui Ion Călinoiu de la Consiliul Judeţean Gorj. Vîlceanu a spus că organizaţia PSD Gorj face exact ca liderii de la centru şi aduce un condamnat în locul unui trimis în judecată. 

Vâlceanu face referire la Ion Călinoiu ce se află în proces cu ANI, care l-a găsit în incompatibilitate, şi la cel care îl va înlocui la conducerea Consiliului Judeţean, Cosmin Popescu, care are o condamnare cu suspendare în dosarul „Strămutaţilor de lux”. „Pleacă Călinoiu şi vine unul şi mai rău ca el. Aştia nu ştiu altfel. La PSD totul e să vină unul care să-l depăşească în răutăţi pe cel dinainte. Aşa a fost şi la nivel naţional. A plecat unul care era cercetat, trimis în judecată şi a venit preşedinte de partid unul condamnat, probabil aşa va fi şi aici. Dacă în zona asta de tristeţe a ajuns Gorjul, nu avem decât să mergem înainte aşa”, a declarat Dan Vîlceanu.

loading...
Loading...

Citește și

În loc să achite datoria, Catrinoiu trage de ea! Edilitara Public, la bară de un an cu PNȚCD Gorj

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat Gorj, condus încă de către Matei Catrinoiu, are de achitat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.