vineri , 15 decembrie 2017 - 10:32

Vîlceanu, ironic: Dian, al doilea salvator al CEO după Pontapriveşte repartiţia viceprimarilor

Valceanu

Copreşedintele Dan Vîlceanu a declarat, ironic, că Dian Popescu este al doilea salvator după fostul premier Victor Ponta. Declaraţia vine după se senatorul Popescu şi-a asumat meritele pentru modificările aduse la Legea Energiei.

Modificările Legii Energiei, au trecut, marţi, de plenul Camerei Deputaţilor, urmând să fie promulgate de preşedintele Klaus Iohannis, iar numele senatorului ALDE, Dian Popescu apare pe lista iniţiatorilor demersului de modificare a legii. „E al doilea salvator al CEO (Dian Popescu, n. red.). Primul a fost Ponta. Ponta salvat CEO atât de bine încât s-ar putea să rămânem fără CEO. Nu ştiu dacă Dian Popescu sau ceilalţi parlamentari de Gorj care au votat această lege se pot intitula salvatorii CEO. Complexul are mari probleme în continuare. Cred că primul lucru care trebuie făcut la CEO ca să salvezi această companie e să scapi de incompetenţi şi după aceea să vorbim despre o eventuală salvare a complexului”, a declarat liderul PNL, Dan Vîlceanu.

loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.