Vîlceanu s-a răzgândit: Orzan şi Banța îşi păstrează mandatele

vilceanu-orzan-banta

Gheorghe Orzan şi Victor Banţa rămân consilieri judeţeni. Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, a declarat că nu sunt motive pentru ca cei doi să fie excluşi din partid, însă aceştia trebuie să muncească mai mult pentru a-şi reabilita imaginea. Declaraţia liderului PNL vine după ce săptămâna trecută a afirmat că îi va exclude pe cei doi din partid.

Biroul Permanent Judeţean al PNL a cerut excluderea celor doi consilieri pe motiv că nu au muncit în campania electorală, însă Dan Vîlceanu consideră că acest lucru nu este un motiv suficient de întemeiat pentru a-i exclude din partid. Astfel, atât Orzan, cât şi Banța au mai primit o şansă, însă cu o condiţie: ca aceştia să muncească mai mult. „Eu cred că în viitoarele birouri politice domnul Orzan trebuie să lămurească această problemă cu colegii, deşi din punctul meu de vedere domnul Orzan trebuie să-şi recupereze deficitul pe care îl are în faţa colegilor prin activitatea viitoare pentru că altfel nu se mai poate. Biroul Permanent Judeţean le-a făcut solicitare să renunţe la mandate. Mai mult de atât, nu cred că este necesar şi nu trebuie să-i dăm afară din partid pentru că nu au făcut campanie. Excluderea din partid este o sancţiune pe care o aplici unor oameni care aduc prejudicii grave partidului. Nu cred că se impune această sancţiune. Nu poţi să dai unor oameni afară din partid pentru că au muncit mai mult sau mai puţin. Doar prin muncă îşi pot căpăta înapoi imaginea bună”, a declarat Dan Vîlceanu.

Orzan: „Am declarat clar că nu renunţăm”

Gheorghe Orzan a precizat că, deşi i s-a cerut să-şi depună mandatul de consilier judeţean, el a refuzat. De asemenea, acesta a mai afirmat că a discutat cu liderii şi a clarificat lucrurile. „Am avut discuţii lămuritoare cu domnul copreşedinte Dan Vîlceanu. Am discutat toate aspectele legate de campanie şi am ajuns la concluzia că trebuie să mergem înainte să milităm cu toţii, pentru ca PNL să aibă rezultate foarte bune în judeţul nostru. Eu voi fi validat consilier judeţean şi fac parte din echipa de nouă consilieri judeţeni ai PNL. Am avut discuţii cu dumnealor (copreşedinţii, n. red.). Nouă ni se ceruse să renunţăm la mandatele noastre de consilieri, dar noi am declarat clar că nu renunţăm”, a declarat Orzan.

loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *